İLKADIM MUAYTHAİ TAKIMI İL ŞEÇMELERİNDE 26 MADALYA İLE KULÜP BAZINDA ŞAMPİYONLUK KUPASINI EVİNE GÖTÜRDÜ

 

İLKADIM 13 ALTIN,9 GÜMÜŞ,4 BRONZ MADALYA İLE SEÇMELERE DAMGASINI VURDU

BAŞKAN DEMİRTAŞ, MUAYTHAİ’DE CİDDİ BOYUTTA YOL ALDIK

Samsun il genelinde 05-06 Şubat tarihlerinde düzenlenen Muaythai İl seçmelerine katılan İlkadım Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları 26 Madalya ile kulüp bazında Şampiyonluk Kupasını evine götüren takım oldu.

Uzakdoğu sporu müsabakalarında adından sıkça söz ettiren İlkadım Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Muaythai takımı Samsun  il seçmelerinde 13 Altın, 9 Gümüş,4 Bronz madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurdu. Kulüp bazında alınan 26 madalya ile Şampiyonluk kupasını evine götüren Muaythai takımı haklı başarısını bir kez daha perçinledi.

“Sporu ve sporcuyu her zaman destekliyorum”

Pandemi sürecine rağmen sporcuların performanslarından memnun olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Spor ahlak, disiplin ve sağlık için yapılır. Bu sebeple sporu her zaman destekliyorum ve desteklemeye devam edeceğim. Muaythai de biz ciddi boyutta yol aldık. Genelde insanlar dövüş sporları deyince biraz farklı gözle baka biliyorlar ama kendiniz de gözlem yapacaksınız. Bu pandemi sürecinde baktığımızda çocuklarımız geri gitmemişler, kendilerini hazırlamışlar. Bizim umduğunuzun ötesinde performans görüyoruz. Sporcularımızın başarı ivmelerinin yükselterek daha iyi derecelerle şehrimizi temsil etme noktasında tüm sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

“Her zaman yanımızda oldu”

İlkadım Belediyesi Gençlik Spor Kulübü antrenörleri Fatih Karagül, Özgür Arlı,” Uzakdoğu sporlarında kulüp olarak önemli başarılar elde ettik. Bizim buraya gelmemizde öncelikle emeği geçen bizlere her zaman destek olan İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyorum. Başkanımız her zaman yanımızda oldu destek verdi. Şu an bu başarının haklı sevincini yaşıyorsak onun sayesindedir” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz