İLKADIM’DA PARK VE YEŞİL ALANLARA BAKIM

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ YEŞİL ALAN BAKIM HİZMETİ İLE İLÇE HALKININ MEMNUNİYETİNİ KAZANIYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ İLÇEMİZİN DOGAL DOKUSU HEPİMİZE EMANET

İlçe halkının İlkadım İletişim Merkezi (İLKİM)’e ilettikleri talepleri değerlendiren İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri farklı mahallelerdeki cadde ve sokaklarda bulunan parklardaki oyun gruplarının, tamir bakımı ve onarımın yanı sıra ağaçlarda budama işlemi gerçekleştirdi.

İlkadım’ın yeşil alanların korunması ve büyütülmesi konusunda çalışmalarını sürdüren İlkadım Belediyesi’nin, ilçedeki ağaçların budanması için başlattığı çalışma devam ediyor. Park ve Bahçeleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ağaç budama hizmeti, İletişim Merkezi’ne iletilen talepler kapsamında devam ediyor. Vatandaşların ilettiği taleplere göre 20 mahallede gerçekleştirilen hizmet kapsamında bugüne kadar toplam 311 ağaç budandı. Ağaçların fazla büyüyen, tellere ve binalara değen kollarının yanı sıra ölü dallarından arındırıldığı budama çalışmasında çalıştıkları cadde veya sokaktaki tüm ağaçların türüne ve yapısına göre uygun şekilde budanmasını gerçekleştiren ekipler ayrıca parklardaki oyun gruplarında bulunan aksaklıkları, kırıkları tamir ederek vatandaşların memnuniyeti kazanıyor.

Vatandaşların dinlenme mekanı olan parklarda titiz bir çalışma sürdürdüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yeşil alanların önemine dikkat çekti.

Başkan Demirtaş, “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Biz de İlkadım Belediyesi olarak parklarımıza, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Amacımız, ilçe halkımıza daha sağlıklı, temiz ve huzurlu ortamlar sunmak. Yeşil alanlarımız, hepimize emanet. Hemşehrilerimizden de isteğimiz bu alanlara sahip çıkmalarıdır” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz