İNEGÖL SAMSUNLULAR DERNEĞİ FUTBOL ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

İnegöl Samsunlular Derneği 20 Ocak 1989 tarihinde bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan ve başta Samsun olmak üzere Tüm Yürkiyeyi yasa boğan futbolcularımızı unutmadı ve onları anmak için bir mevlid ve Kuran programı düzenledi.

Dernek Başkanı Şaban Kayan Bu mevlidi düzenleme sebeplerini şu ifade ile anlatti;

“İnegöl Samsunlular Derneği olarak Aziz Şehitlerimiz ve Kırmızı ile Beyaza Siyahın Karıştığı 20 Ocak 1989 Tarihli Trafik kazası Sonucu Hayatını kaybeden futbol Şehitlerimiz ve Tüm Geçmişlerimiz için Kuran tilaveti Okuttuk.

Uzaktan ve Yakından programımıza gelerek bizleri onure eden;
” Bursa Samsun Dernekleri Federasyon Başkanımız Sn Temel ERKOL’a,
Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanımız Sn Mehmet Fidan’a,
Samsun Kavak Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sn Avni Gadiş’e,
Fedarasyonumuza Bağlı Dernek Başkanlarımız,Sn Şahin Düzenli Başkanıma, Sn Muhterem Demir Başkanıma, Sn Çetin Gonca Başkanıma , Sn Ahmet Yıldırım Başkanıma, Sn Faruk Çetin Başkanıma, Sn Musa Temel Başkanıma , Sn İlker Demirtaş Başkanıma, Sn Mahmut Önder Başkanıma ve Derneklerimizin Çok değerli Yönetim kurulu üyelerine ,çok değerli Misafirlerimize, çok değerli Hocalarımıza derneğimiz adına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu güzel anlamlı programda maddi ve manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun.

İnegöl Samsunlular Derneği Yönetim kurulu
adına
Başkan Şaban Kayan

Bunları da sevebilirsiniz