İstanbul’da, Büyük Samsun Buluşması…

 

Beklenen gün geldi. Pandemi sonrasında; 12-15 Mayıs 2022 tarihlerinde, İstanbul-Yenikapı’da, Büyük Samsun Buluşması etkinliğinde buluşuyoruz.  Ayrımız gayrımız yok. Hep beraberiz. Hiç kimse kendisini geri çekmemeli. Çünkü; bu buluşma kişiler adına yapılan bir buluşma değildir. Aksine; bütün Samsun’un, top yekün Samsunluların bir araya geldiği, Büyük Samsun Buluşması’dır.

Bu Büyük Buluşmada;  bulunmamak, bulunamamak bir suç değildir; ancak, büyük bir eksiklik olur. Ben Samsunluyum, ben Samsunluların dostuyum, komşusuyum diyen herkes için bir buluşma noktasıdır. Herkese yer vardır ve herkes güzel bir şekilde karşılanacak, ağırlanacaktır. Bu buluşma aynı zamanda;  İstanbul ve çevre illerdeki Samsunluların bir onurudur ve biz onu en yükseğe çıkartacağız…

16 Mayıs, Saat 16.00’da Şişlideyiz…

16 mayıs 2022 Pazartesi Saat: 16.00’da da Şişli’de Atatürk Evi önünde olacağız. Saat:17.00’da Şişli Atatürk Evi’nden temsili çıkış yapacağız. Türk Bayrağı, temsili Atatürk ve 55 kalpak giymiş temsili kurmay heyet ile birlikte Samsun stk’ları ve İstanbullularla Beşiktaş’a yürüyeceğiz.  26 yıl önce yapmaya başladığımız bu canlandırma etkinliğinde, yine birlik beraberlik içerisinde kararlılıkla yürüyeceğiz.

İstanbul Samsunluları olarak, 26 yıl önce yapmaya başladığımız; gerek Büyük Samsun Buluşması ve gerekse 16 Mayıs 1919’un canlandırılması etkinliklerinde, birlik beraberliğimizi daha da pekiştireceğiz. Samsunluların;  birliğinden, beraberliğinden mutluluk, gurur duymayan bir Samsunlu olabilir mi?  Samsunluların gücü, memleket millet içinde bir teminattır.

Ulvi bir memleket görevidir…

Samsun ve Samsunluların sesini daha gür çıkartmak ve her yere duyurmak için, hep beraber Yenikapı’da ve Şişli’de olacağız. Bu bir ulvi Samsunluluk, bir memleket görevidir. Dostlarımızı, komşularımızı da alıp geleceğiz… Burada ortaya konacak başarı, Samsunlular için çok önemli bir eşik olacaktır. Lobi çalışmalarımızın önü açılacaktır. Gittiğimiz her yerde çok daha farklı karşılanacağız.

Her kim ki; Samsun adına yola çıkmış ve bir şeyler yapma arzusundadır. İşte, hedefe ulaşmak için buraya destek olmak ve güç katmak zorundadır. Önce güç verecek ve sonra da buradaki büyük güçten,  güç alacaktır. Hiç kimse, başarısızlığın mümessili, lideri olarak bir yere gidemez; ama,başarının bir bölüşeni olarak dahi, her yerde saygı ve kabul görmesi çok normaldir.

Bunları da sevebilirsiniz