İstanbuldaki Karadeniz STK’larının Gözdesi; NEVZAT DUYAR

 

Nevzat Duyar…
Samsun’un(Bafra) istanbuldaki başarılı bir iş adamı.
İnşaattan sanayiye kadar değişik alanlarda çok güzel başarılara imza atmış bir hemşehrimiz.
Nevzat Duyar,özel işleri yanında aynı zamanda kendisini hemşehrilerine adamış bir duayen.
İstanbuldaki bir çok dernek,federasyon ve konfederasyon’un kuruluşunda etkin bir hemşehri sevdalısı.

Bu sebeple;
Farklı meslek ve sahada ağırlığı olan bir çok önemli kişiler onu değerlendirirken çok güzel ve önemli takdirlerde bulunmuşlar,onunla ilgili duygu ve düşüncelerini,kaleme alarak Nevzat Duyar adina hoş bir sada birakmışlar.
İşte bu önemli şahsiyetlerin Nevzat Duyar için yaptıkları degerlendirmeler:

 

Nevzat bey, beyefendiliği, nezaketi, güler yüzü ve sıcak etkili iletişimiyle tanıdığım ender insanlardan biridir. İnsanların en hayırlısı, insanlara hayrı dokunanlardır. Nevzat bey de insanlara hayır için başta sivil toplum örgütleri olarak her ortamda faydalı çalışmalarıyla kendini göstermektedir. Bağış okul yapımı konusunda kendisinin üstün gayretine bizzat şahit oldum. Özetle ben kendisini iyi bir insan olarak tanıdım ve şahitlik ederim. İşi olmadan tanıdıklarını arayıp hal hatır soran bu güzel insanla iyi ki tanışmışız, keşke daha erken yollarımız kesişip tanışsaydık. İyi bir dost ve ağabey olarak hep yanındayım. Dualarım seninle Rabbim insanlara hayırlı hizmetler sunabilmek için yar ve yardımcın olsun. Selam, Saygı, Sevgi ve Muhabbetle… Kardeşin Erol DEMİR – İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü

 

 

STK..
.Sivil toplum  kuruluşlarımızın kısa adıdır.
Özellikle göç veren illerimiz yöresel kültürlerini korumak,birlik beraberliklerini sağlamak amaçlı dernekler kurarak  meropollede varlıklarını hissettirdiler.

Özelliklede yerel yönetimlerde iradeye ortak oldular.

Etkin STK.lar birbirinden etkin hizmet ehli önderlerde yetiştirdiler.

Bu değerler bir araya gelerek
bölge STK.lari ve genel STK.lar
(üst birlikler)kurarak   iller arası diyalog,kültür alışverişi ve iç
barışa büyük katkılar sağladılar.

Yakıynen tanıma imkanı bulduğum bu kiymetli öncülerden biride şüphesizki  istiklalin ilk adımı SAMSUN ilimizin öncülerinden Sn.Nevzat duyar başkandır.

Liderlik vasfı ,yapıcı ve paylaşımcı duruşu ile birlik beraberliğe önem veren herkesin takdirini kazanmıştır.

Yalniz samsun için degil, özelliklede karadeniz illerimizin STK.lari icin yapıci ve sorun çözücü kimliği ile
güvenilen ,sözune itibar edilen
Öncü liderler arasında yerini almıştır.

Sn.Nezat duyar başkanın birliğimiz ve ülkemiz icin çok daha Hayirli hizmetler yaprağına inananlardan biri olarak Nevzat başkana daimi başarılar diliyor şahsında Samsunlu kardeşlerimi selamlıyorum.
Hidayet yunsel.
Kas.Fed.kurucu ve onursal başkanı.

 

 

Samsun ilinden; bilgi, birikim ve tecrübesiyle tanıdığım, mükemmel bir insan, eşsiz bir dost, Sayın Nevzat Duyar’ı birkaç cümleyle anlatmak çok zor.

Yüreğinin, öncelikle Ülkesi ve Samsun ili için çarptığına, yakinen tanık oldum. İlinin; kültürünü, örf ve adetlerini, yaşam biçimini ve değerlerinin, tanıtılmasında çok büyük emekleri olan, mücadeleci, sabırlı, güler yüzlü, güvenilir ve birleştirici, samimi bir insan.

Asım UZUN Tokat Sanat Kültür Edebiyat Platformu Başkanı
(Aramuzdan ayrıldı rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet ruhu şad olsun..)
————-

 

SAYIN NEVZAT DUYAR

Uzun Yıllar Süren İş Arkadaşlığımın Yanı Sıra Gerçek Bir Dost Olarak Her Zaman Projelerimde Benimle Beraber Olmuş Ve Desteklemiştir. Yılların Verdiği Engin Deneyim Ve Tecrübelerini Dernekler, Fedarasyonlar, konfederasyon lar ve Sivil Toplum Örgütleri Çalışmaları İle Başta Samsun Halkına Ve Tüm Ülkemize Yararlı Hizmetleri Olmuş Konusunda Duayen Olmuştur. İnşaat, Turizm, Finans Konularında Danışmam Gerektiğinde İlk Aklıma Gelen İsim Olmuştur. Gözü Kapalı İtimat Edebileceğim Nadir İnsanlardan Birisi Değerli Dostum Yüzü Hep Gülen Nevzat Duyar. İyi Ki Seni Tanımışım, iyiki varsın, Allah Yolunu Açık Etsin.

Sevgi Ve Saygılarımla

Emir Ali YILDIZ |Satış ve Pazarlama NLP Uzmanı

 

Nevzat DUYAR

Hisli, duygulu, başarılı ve çalışkan..

Yolun açık olsun güzel insan…

Erkan ZORLU
(SAMDEF) Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı

Gemi inşa Mühendisi/Terme Tershane A.Ş Genel Müdürlüğü

 

Çok değerli Nevzat Duyar ağabeyimi, kısa zaman içinde tanıdım ama uzun yıllara bedel bir dostluğumuz ve muhabbetimiz oluştu. Sıcak samimi mütevazi bir kişiliğe sahip vefalı bir dost, çalışkan, dürüst ve güvenilir bir arkadaş. Nevzat abi, bulunduğu ortamlara nezaket ve zerafeti ile değer katan, bilgi birikim ve tecrübesi ile fark yaratan bir kişiliğe sahip entelektüel. Sahip olduğu İnsani ve imani değerlerle, gelenek ve göreneklerine bağlı Anadolu insanı olmasının verdiği özelliklerin yüklediği misyonun sorumluluk bilinciyle her daim maddi manevi fedakarlıklardan kaçınmayan tam bir yardımsever. Sivil Toplum Kuruluşları (STK) alanındaki çalışmalarımızla teşviki mesaimizin fazlaca olması sebebiyle öğrenme ve ortak dostlarımızdan dinleme fırsatı bulduğum, geçmiş yıllarda yapmış olduğu tarihte iz bırakan çalışmaları, gelecek vizyonu da ortaya koymaya fazlaca yetiyor. Aydın ileri görüşlü, sabırlı, mücadeleci bir ruhla gelecek yıllarda ki yaşamı boyunca topluma faydalı işler yapacağına inancım tamdır. Tanımaktan şeref ve mutluluk duyduğum Nevzat başkanıma kalan ömrü boyunca sağlıklı sıhhatli uzun ömürler, ticari ve sosyal alandaki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.
Arz-ı Hürmet ve Muhabbetle…
Ziya ÖNCAN
ZONDEF&PENDEF GENEL BAŞKANI
Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF)
Pendik Dernekler Federasyonu (PENDEF)

Bunları da sevebilirsiniz