İttifak Pazarlığı İki Kurban Verdi

 

Samsun ilçelerinde CUMHUR İttifakının adayları belirlenirken işi sıkı tutan ve 7 ilçeyi isteyen MHP Samsun Milletvekili Erhan USTA ve Erhan USTA ile birlikte hareket eden MHP Samsun İl Başkanı Taner TEKİN kurban edildi.

Erhan USTA genel merkez tarafından disipline sevk edilirken, il başkanı Taner TEKİN görevden alındı.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ MİLLET İTTİFAKI’na ÇALIŞIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli ittifak görüşmelerinde MHP tabanının arzu ve isteklerini göz önünde bulundurmayarak, adeta dolaylı yollardan İYİ Parti’ye çalışıyor. İttifak görüşmelerinde MHP’ye avantaj sağlamaya çalışan, MHP’nin sahip olduğu potansiyeli koruyarak daha da artması için gayret gösterenlerin umut ve hayelleri kırılarak İYİ Partiye yönlendiriliyorlar.

Erhan USTA’nın disipline sevk edilmesi ve il başkanı Taner TEKİN’in görevden alınması ile İYİ Parti’nin (Millet İttifakının) Samsun’daki şansı yükseltildi.

Zaten Mustafa Demir’in adaylığından memnun olmayan Cumhur İttifakının tabanı, Millet İttifakına doğru kaymasına yol açıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın konuya ilişkin yaptığı açıklama yaptı;

“Cumhur İttifakı ruhuna aykırı faaliyetlerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı görevden alınmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın da Merkez Disiplin Kurulu’na sevki hususunda gerekli çalışmalar başlatılmıştır” dedi

Bunları da sevebilirsiniz