KARAASLAN VE KILIÇ’TAN TEKSTİL FİRMALARINA ZİYARET

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, ilçeye hatırı sayılır ekonomik girdi sağlayan tekstil firmalarını ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini dinlediler.

 

Çelebi ve Berrak Tekstil atölyeleri çalışanları ile bir araya gelen Karaaslan ve Kılıç, personele Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiler.

 

Tekstil firmalarına yönelik ziyarete, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nazife Bulut Soruklu ve teşkilat mensupları katıldı.

 

 

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,” Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan, Ak Parti İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Kadın Kolları Başkanımız Nazife Bulut Soruklu ve teşkilatlarımızın mensupları ile birlikte Bafra’mıza önemli ekonomik girdi sağlayan tekstil firmalarımızdan Çelebi ve Berrak Tekstil Atölyelerini ziyaret ederek, kıymetli çalışanlarımızla bir araya geldik. Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek 31 Martta desteklerini istedik.” Dedi.

 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz