KASTOB, Boğaz”da “Gemide Çay Simit, gezisi yaptı.

Sadef- Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı olduğum dönemde, kurucuları arasında yer aldığımız ve Kurucu Genel Başkan Vekili olduğum, KASTOB-Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu; Yeni Genel Başkan Nevzat DUYAR ile önemli başarılara imza atıyor. Gururla izliyor ve can-ı gönülden destekliyoruz. En son gerçekleştirilen boğaz turuna katılarak eski dostlarla tekrar buluştuk. Özlem giderdik…

Genel Başkan Nevzat DUYAR ve yönetim kuruluna, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. STK’ların her zaman yanında yer alan, aynı zamanda gönüllerin de başkanı olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen beye de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hilmi Başkanım, etkisi çapından çok daha fazla olan bir kişilik, çok daha fazlasını hak ediyor.

KASTOB her gün vites büyüterek yoluna devam ediyor…

Üsküdar Belediyesi, Valide Sultan Gemisi ile yapılan boğaz turu, “Gemide Çay-Simit” programı adı altında gerçekleştirildi.

Programa, KASTOB Yönetim Kurulu Üyeleri, Federasyon Başkanları ve KASTOB Delegeleri eşleri ile birlikte davet edildi ve büyük bir katılım gösterdiler.

KASTOB üyesi 24 federasyonun başkan ve yöneticilerinin yanı sıra;

İstanbul Milletvekili Hasan TURAN, Kocaeli ve Gebze Belediyesi (eski) Başkan Vekili Yaşar ÇAKMAK da programa katılanlar arasında idi.

Programın sunuculuğunu, Emekli Öğretmen Gültekin TAŞPINAR yaptı ve anlattığı birbirinden güzel karadeniz fıkraları ile de hoşça zaman geçirilmesine katkı sağladı

Genel Başkan Nevzat DUYAR’ın açıklamaları…

KASTOB Genel Başkanı Nevzat DUYAR yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, sırada bulunan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

1- Liseler arası resim yarışması,

2- 7 dakikalık kısa film yarışması,

3- Hatay, Samandağ ilçesinde yapılan Sivil Toplum Köyü’nün AFAD a teslim edilmesi,

4- 31 Ekim Dünya Karadenizliler gününde, faaliyetlere destek verenlere, resim ve kısa film yarışmasında dereceye girenlere ödüllerin verilmesi, konularını katılımcıların bilgilerine sundu.

Ayrıca, desteklerinden dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen beye teşekkür etti.

Boğaz ile ilgili güzel bir tanıtım yapılmasından sonra ;

Global Engelliler Vakfı Başkanı Necdet Öztürk

KASTOB Ankara temsilcisi Hayrettin ŞALLI ve İstanbul Milletvekili Hasan TURAN birer konuşma yaptılar.

Yönetim Kurulu ve katılımcılar ile hatıra fotoğraflarının çekimleri ile seyahat son buldu.

Katılımcıların memnuniyeti ve istekleri bu tür etkinliklerin sıkça yapılması gerekliliğini de ortaya koydu.

 

 

Bunları da sevebilirsiniz