KASTOB ‘dan Üye Aday adaylarina Tam Destek

 

14 Mayıs 2023 günü yapılacak Genel seçimlerde KASTOB’a bagli Federasyon Başkanı veya yönetim kurullarından çok sayıda Aday Adayı var.

KASTOB Genel Başkanı Nurettin TURAN ” a vekaleten Yardımcısı Nevzat Duyar, bir basın açıklaması yaparak, KASTOB a Bağlı federasyonlardan Aday adayı olan arkadaşlarına sahip çıkacaklarını, çıktıkları bu hizmet yarışında, kesin milletvekili adayı olabilmeleri, ardından da milletvekili seçilebilmeleri için KASTOB olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti,

İşte Nevzat Duyar’ın yaptığı açiklama;

(KASTOB) Bünyesinde bulunan ve içimizden çıkan her biri ayrı bir il federasyon başkanı olan değerlere sonuna kadar sahip çıkacağız. Alfabetik sıraya göre ;
Ahmet YILMAZ (TOKAT) AKP
Ali Rıza KİREMİTÇİ (ZONGULDAK) AKP
Cevdet AKAY (KARABÜK) CHP
Hasan TURAN (GİRESUN) AKP
Hasan DALKIRAN (SİNOP) CHP
Hakan BEKAR (ARTVİN) CHP
Mehmet YILMAZ (BARTIN) AKP

Mustafa DEMİR (TRABZON) AKP

Sabri ÇELEBİ (ORDU) AKP aday adayı olan federasyon başkanı hemşerilerimize parti ayırımı yapmadan Genel merkeze, İL yöneticilerine İlçelerde yapılacak temayül yoklamalarında ismini özellikle zikretmeniz, önemli bir katkı olacaktır.
onların kesin aday olmaları için gerekli desteği vereceğinizden şüphemiz yoktur. Aday adayı olan hemşehrilerimize başarılar diliyor, mecliste onları göreceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz.
KASTOB Genel başkan yardımcısı
Nevzat DUYAR

Bunları da sevebilirsiniz