Kavak Osmanlı Tokadını Vuracak

Sağlık eski Bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, “ 31 Mart yerel seçimde öte bir beka meselesidir.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kavak’a gelen Sağlık eski Bakanı Ahmet Demircan, yaptığı konuşmalarında 31 Mart’ın önemine değinerek ülkede ekonomik ve siyasi istikrarın devamı için AK Parti’nin sandıktan çok güçlü bir biçimde çıkması gerektiğini söyledi.

Beraberinde AK Parti Kavak ilçe Başkanı Osman Atlı, MHP ilçe Başkanı Cahit Kamber, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile ilk olarak AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Demircan, daha sonra OSB’de üretim yapan tesisleri gezerek işçilerle sohbet edip 31 Mart için destek istedi.

Konuşmalarında Türkiye’nin zor bir coğrafyada bulunduğuna dikkat çeken Demircan, “100 yıl önce bu bölgeyi kana boğanların torunları bugün içinde bulunduğumuz coğrafyayı yeniden şekillendirmek istiyorlar. Bizi bölmek iç savaş çıkartmak için ülkemizi 40 yıl terörle boğuşturdular. Binlerce şehit verdik. Sonra 15 Temmuz’u yaşadık. Ardından ekonomik saldırıya uğradık. Ama yapamadılar. Şimdi de emellerine dışarıdan terör koridoru ile Türkiye’yi kuşatarak yapmak istiyorlar. Bunu da başaramayacaklar” dedi.

HEPSİNİ SANDIĞA GÖMELİM

Kavaklıların Cumhur ittifakına sandıkta en güçlü desteği vereceğine inandığını belirten Demircan, ‘ Kavaklı oyunu istikrar ve huzurdan yana kullanacak. Ülkemizi bölmek isteyenlere ve onların içerdeki yandaşlarına Osmanlı tokadını sandıkta vuracaktır. Huzur istikrar ve yatırımların devamı için tüm rakiplerimizi Kavak’ta sandığa gömelim” diye konuştu.

SİYASET BİR DURUŞ GEREKTİRİR

AK Parti ilçe Başkanı Osman Atlı’da Kavak’ın yakaladığı hızlı kalkınma sürecini 31 Mart seçimlerinden sonra da devam ettireceğini belirterek tüm rakiplerini sandığa gömeceklerini söyledi. İYİ Parti adayının ilçede kendisini her partinin adayı olarak tanıtmasına tepki gösteren MHP ilçe Başkanı Cahit Kamber’de  “ Siyaset bir duruş gerektirir. Siyasette çirkefleşmemek gerek. Ben herkesin adayıyım diyerek siyaset yapılmaz” dedi.

UTANIYORSAN BAĞIMSIZ ADAY OL

Kavak İyi Parti adayının siyaseti ilkeli yapmasını isteyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ’da “ Öyle ben her partinin adayıyım diye gezerek bu iş olmaz. Şayet bulunduğum yerden utanıyorsan çık bağımsız aday ol.  Ya da ‘ben buyum yolum da bu’ de. Görüyoruz ki kaçan, göçen davasına ihanet edenlerin hepsi bir arada buluştu. Halkımız onlara hak ettiği yanıtı sandıkta atacağı Osmanlı tokatı ile gösterecek” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz