Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN’in ´2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Tatili´ Mesajı

2022-2023 Eğitim öğretim yılının ilk yarısını başarı ve sağlıkla tamamlamanın huzurunu yaşıyoruz. Yarı yıl tatili hepimiz için; eğitim öğretim yolculuğumuzun bir öz değerlendirme, yenilenme molası olacaktır.

Sevgili Öğrenciler,
Bu tatili kitap okuyarak, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılarak değerlendirin. Sizlerin kaliteli zaman geçirmeniz için tüm kurumlarımızla destekçiniz olacağız.
Karneleriniz, yol haritanızı belirleyen işaretlerdir. İkinci dönem ağırlık vermeniz gereken çalışmalar ve alacağınız kararlar için karneleriniz yön gösterici olacaktır. Bizler için varlığınızın kıymeti elbette ki ölçülemez.

Değerli Veliler,
Karnenin, eğitim öğretim sürecinin bir parçası olduğunu ve sürecin devam edeceğini çocuklarınızla paylaşınız. Sizin desteğinizi ve güveninizi hissettiği sürece başarı yolunda güvenle ilerleyecektir.
Bu tatili hem ikinci dönem hazırlığı hem de ailece vakit geçirmek için fırsat olarak değerlendiriniz. Kütüphanelerimiz, spor salonlarımız sizlerin hizmetinde olacaktır.

Değerli Öğretmenler,
Devletimizin geleceği, kıymetli çocuklarımızı “milli eğitim “ bilinciyle ilmek ilmek yarınlara hazırlıyorsunuz. Öğrenci menfaatini gözeterek en iyi ve kaliteli eğitimi vermek için gösterdiğiniz çaba takdire şayandır.
Eğitim öğretim sürecinin her kademesinde yanınızda olduğumuzu unutmayınız. Çocuklarımızın başarıları devletimizin ve milletimizin medarı iftiharıdır. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Cevdet ERTÜRKMEN

Bunları da sevebilirsiniz