Şükrü NEİŞ Halkın Desteğini Boşa Çıkarmıyor

Bir Günde Rekor Ziyaret
Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, her gün en az 3 mahalle gezdiği seçim ziyaretlerinde rekor üstüne rekor kırıyor. Bir günde 7 mahalle gezerek rekor kırdı. NEİŞ: “Bizi siyasete dönmeye ikna eden vatandaşımız için çalışıyoruz.

Seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden Şükrü NEİŞ, bir günde Bengü, Başkaya, Yiğitalan, Eynegazi, Gazibeyli, İkizpınar, İğdir mahallelerini ziyaret ederek, gidilmedik köy, sıkılmadık el bırakmamak için büyük bir gayretle çalışıyor.

Her gittiği mahallede projelerini vatandaşlarla paylaşan NEİŞ, bölgenin kalkınmasında en büyük paya sahip olacak; tarım, hayvancılık ve turizm projelerine ağırlık verdiğini belirterek projelerini anlattı. Kendini destekleyen ve aday olmasını isteyen Bafra halkının bu isteğini karşılıksız bırakmamak için her geçen gün daha büyük gayret sarf ettiğini belirten NEİŞ, “Bizi siyasete dönmeye ikna eden vatandaşımız için çalışıyoruz” diyor.

Çok yakında bu projeleri tüm detaylarıyla ve proje görselleriyle açıklayacağını aktaran NEİŞ, köyleri kalkındıracak projelerin aciliyet arz ettiğini belirterek, özellikle köylere ulaşım desteği, istihdam desteği, tarım ve hayvancılık destekleriyle sosyal belediyecilik adımları atacaklarını anlattı. Bafra2da tarım fuarı yapacağını belirten NEİŞ, “Çiftçilerimize gübre ve tohum desteği vereceğiz. Çiftçilerimizin ürettikleri ürünleri alıp tarım marketlerinde satışlarını yapacağız. Mobil ekipler kurarak, köylerimizde temizlik ilaçlama vs. birçok hizmeti sağlayacağız” diye konuştu.

 

Bunları da sevebilirsiniz