KİCKBOKS’DA MADALYA AVCISI SPORCULAR MARDİNDEN 4 ALTIN,3 GÜMÜŞ,6 BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ

60 KG K1 KİCKBOKS SPORCUSU DEVRİM AYDIN PORTEKİZDEKİ DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

BAŞKAN DEMİRTAŞ SPORCU ORDUMUZUN SAYISINI ARTIRIP İLÇEMİZİ SPORDA BAŞARILI HALE GETİRECEĞİZ

İlkadım Belediyesi,İlkadım Halk Eğitim Merkezi iş birliği halinde yürüttüğü spor kurslarında eğitim gören madalya avcısı sporcular turnuvalarda kürsünün en üst basamağına çıkıyor.

Son olarak Mardin ilinde yapılan turnuvada 4 Altın,3 Gümüş, 6 Bronz madalya ile kursiye çıkan İlkadım Belediyesi Kickboks takımı Şanlıurfa ve İstanbul yapılan müsabakalarla birlikte toplamış olduğu puanlarla birlikte 9 sporcusu Milli Takıma seçilerek ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek.Büyük Bayan K1 60 Kg da ulusal arenada adından söz ettiren Devrim Aydın ise Portekiz de yapılacak “Büyükler Dünya Kickboks Şampiyonası’nda” ülkemiz için ter dökecek. Müsabakada Aydın rakiplerine karşı üstünlük sağlayıp derece yapması halinde Dünya Oyunlarına katılmaya hakkını kazanacak.

“Spor için ciddi kaynaklar ayırdık”

Gençleri geleceğe en güzel şekilde hazırlamak için sportif yatırımlara ciddi kaynaklar aktardıklarını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Sporcularımızın Milli Takımlarda başarılarının uluslararası arenada da devam etmesini diliyorum. Her zaman olduğu gibi sporcularımıza gereken desteği vereceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.Yılı kutlamaları kapsamında ülkemizi temsil için Milli takıma sporcularımızın gitmesi bizleri çok memnun etti. İnşallah başarılı sporcu sayımız artırıp ilçemizi sporda başarılı hale getiririz” dedi.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.Yılı kutlamaları kapsamında İstanbul’da yapılacak “Kickboks Gençler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek İlkadımlı Kickboks sporcuları ise;

  1. Zeynep Gülcan TURĞUL Bayan Full Contact 48 Kg
  2. Aybar Doğan Genç Erkek Full Contact 57 Kg
  3. Melis AVCI Genç Bayan Kick Lıght +70 Kg
  4. Elif Yağmur AKKUŞ Genç Bayan Lıght Contact 65 Kg
  5. Zehra TAFLAN Genç Bayan Lıght Contact 55 Kg
  6. Nisanur ŞAHİN Genç Bayan Point Gıghting 55 Kg
  7. Muhammed Ali ARLI Yıldız Erkek Kick Lıght 42 Kg
  8. Hüseyin Emre YILDIRIM Yıldız Erkek Point Fıghting 63 Kg

Bunları da sevebilirsiniz