KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ YILSONU ETKİNLİĞİ

Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Bafra Mehmet Yıldız Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile Alparslan Türkeş Parkı’nda “Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Yılsonu Etkinliği” düzenlendi.

Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde Gitar, Keman, Resim, Tiyatro, Piyano, Ses Eğitimi, Bağlama, Çinicilik Kursu, Alevde Cam Sanatı olmak üzere 9 branşta 520 öğrenciye hizmet vermeye devam ediyor.

Kültür ve sanatın her dalına ev sahipliği yaparak sanatı ve sanatçıya olan desteklerini esirgemeyen Bafra Belediyesi, Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde adı geçen branşlarla düzenlediği Yılsonu Etkinliği ile Bafralı sanatseverleri aynı çatı altında bir araya getirdi.

Bu doğrultuda resim eğitimi alan 120 öğrencinin resim sınıfı öğretmenleri eşliğinde yapmış oldukları tuval çalışmaları, çini kursu öğrencileri tarafından hazırlanan çini çalışmaları ve  Alevde Cam Sanatı kursiyerleri tarafından hazırlanan çalışmalar sergilendi.

Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Yılsonu Etkinliği, birbirinden güzel etkinliklerle devam ederken düzenlenen etkinlik sanatseverlerden tam not aldı.

Düzenlenen etkinliğe Bafra Belediye Başkanı vekili Bünyamin Kurt, Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar, Ahmet Tokgöz, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yardımcısı Ferhat Kurt, birim amirleri Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi kurs hocaları, kursiyerler ve çok sayıda sanatsever katılım sağladı.

Bunları da sevebilirsiniz