KUMKÖY İLKOKULU‘NDA ÇİFTE KUTLAMA!

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinatörlüğünde Kumköy İlkokulu‘nda düzenlen “Okuma- Yazma Kursu” başarı ile tamamlandı

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çarşamba  Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinatörlüğünde 13 Kasım 2022 tarihinde Kumköy İlkokulu’nda Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın tarafından açılan ‘1’inci kademe Yetişkin Okuma Yazma Kursu’ kursiyerler tarafından başarı ile tamamlanmasının sonrasında yine Kumköy İlkokulu’nda aynı kursiyerlerle 13 Nisan 2023 tarihinde ‘2’inci kademe Okuma- Yazma Kursu’ ile devam edildi.

“İLKOKUL DİPLOMASI”ALMAYA HAK KAZANDILAR
17 Kasım 2023 tarihinde tamamlanan 2.Kademe Yetişkin Okuma-Yazma Kursu sonrasında da kurs danışmanı Sabiha Aydın tarafından yapılan sınavlar başarı ile sonuçlanması ile yetişkin kursiyerler “İlkokul Diploması”almaya hak kazandılar. Diploma törenine katılan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve kurs danışmanı Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın büyük bir heyecan, mutluluk ve gururla yetişkinleri tebrik ederek İlkokul Diplomalarını ve Başarı Belgelerini verdiler. Başarılarının yaşam boyu devam etmesi temennilerinde bulundular.

“OKUMA BAYRAMI” ETKİNLİĞİ DE BİR ARADA YAPILDI
Ayrıca birleştirilmiş sınıfla eğitim yapan Kumköy İlkokulu’nun 1’inci sınıf öğrencileri tüm sesleri bitirip okuma-yazmayı başardıkları için “Okuma Bayramı” etkinliği de bir arada yapıldı. Minik öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından “Başarı Belgesi” verildi. Ardın O gün üzerinde “Tarih Yazan Cocuklar Projesi” kapsamında yazan patayı birlikte kesitler.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir