LADİK BELEDİYE BAŞKANI ÖZEL’İN POLİS HAFTASI MESAJI

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yılı ve Polis Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Nurhan Yapıcı Özel mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü ve en temel kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatı, devletimize ve milletimize karşı hizmetlerini üstün görev anlayışıyla sürdürmektedir. Yasaları uygulayarak kamu düzenini sağlayan, anayasa ile güvence altına alınan temel hak ve özgürlüklerin korunmasında ve toplum yaşantımızın huzur içinde sürdürülmesinde büyük bir özveriyle görev yapan Emniyet Teşkilatı ve polisimiz toplumsal barışa son derece önemli katkıda bulunmaktadır.

Türk Milleti de tarihi başarıyla, şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımıza her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek polisimizin yanında yer almıştır.

Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatı, hiç şüphe yok ki gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır. Milletimizin huzuru ve güvenliğimizin teminatı için görev yapan Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz