LADİK BELEDİYESİNDEN ESNAFA KAHVALTI

Ladik Belediye Başkanı Nurhan YAPICI ÖZEL Ladik esnaflarıyla düzenlediği kahvaltı programının üçüncüsünü Kule Dibi ve Cumhuriyet Meydanı esnaflarıyla Kule Dibi çay bahçesinde gerçekleştirdi

Programda Ladik Belediye Başkanı Nurhan YAPICI ÖZEL’e, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerieşlik etti.

Cuma sabahı esnafla bir araya gelen Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı  Özel “Esnaflarımızla olan kahvaltımızın bu seferki durağı Kule Dibi ve Cumhuriyet Meydanı esnafları oldu. Kendilerine kahvaltı programında bizlere eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum. Bizler her zaman esnafımızın yanınındayız ve kendilerinden gelen talepleri dinleyerek yapılması gerekenleri yerine getireceğiz. Güzel sohbetleri için her bir esnafımıza teşekkür ediyorum. Tüm esnaf kardeşlerime hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Herkese Hayırlı Cumalar diliyorum” dedi.
Toplantıda şeffaf belediyecilik ile yola devam edeceğinden bahseden Başkan Özel, seçim sürecinden bugüne kadar olan zamanda yapılan hizmetlerden ve ileriye dönük planlanan projeler hakkında esnaflarımız ile istişare ederek izlenecek olan yol haritasında fikir alışverişinde bulundu.

Samimi bir havada geçen programda esnaflar, kahvaltı programından dolayı Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’e teşekkür etti.

Bunları da sevebilirsiniz