MCR GRUP YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

Ülkemizi yasa boğan afet için, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın öncülüğünde, yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya ya MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur iş makinelerini göndererek destek verdi.

Türkiye’yi yasa boğan depremlerinin ardından, bir yandan enkaz altında kalan vatandaşlarımız için kurtarma çalışmaları sürerken, diğer yandan depremden etkilenenlerin acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan yardım kampanyaları devam ediyor.

‘RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN’
Afetin yaşandığı ilk gün bölgeye en yakın şehirden iş makineleri kiralayarak destek olan MCR Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, “Depremin acısı yüreğimizde kor gibi yanıyor. Ölenlere rahmet yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Desteklerimizi ilk günden başlayarak maddi manevi devam ediyoruz.  İmkanlarımız ölçüsünde devam edeceğiz. Bir kardeşimizi kurtarmaya vesile oldu isek ne mutlu bize. Rabbim bir daha yaşatmasın” dedi.

Depremin ilk gününden itibaren  enkazlar için iş makinesi ihtiyacı öne çıkarken, özel sektörün elindeki iş makinelerinin kullanılması da kamuoyunda öne çıkan bir talep oldu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz