Metin Şenel’den Yağlı Güreş Camiasına Bir Tembih

Metin Şenel;

“Yağlı Güreş Camiası Sosyal Medyada 10-15 kişinin ben şunu yaptım sen şunu yapmadın demeyle böyle bölük pörçük konuşmayla sesini duyuracağını zannediyorsa büyük yanılgı içindedir.
Camia topyekûn bir araya gelmeden özellikle Altın Kemerli Başpehlivanlar Kırkpınar Ağası ve Elmalı, Kurtdere, Kumluca, Çardak, Vezirköprü kunduz güreş ağaları başta olmak üzere, camianın tüm bileşenleri Edirne Belediye Başkanı, Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı, Elmalı Belediye Başkanı bir araya gelip Ankara da Ulusal tüm basının net olarak katılım yapacağı bir basın toplantısı düzenlenerek havadan sudan konuşmalarla değil net odak konuşmalarla sorunlar ve çözümler sunumu yapılmadan bir sonuç alamayız. Birbirimize anca burada gaz alma yaparız.
Federasyon Başkanını niye yazmadın diye sorabilirsiniz? Burada art niyet aranmasın. Federasyon Başkanının konuşacağı sınırlı olur. Sonuçta siyasilere karşı çok dik konuşma yapamaz. Genel Müdürlüğe, Bakanlığa karşı net açıklamalarda bulunamaz. Bu sebeple yazmadım. Günümüz siyasetinde federasyon başkanları çok üst perdeden konuşamaz. Bu tüm federasyon başkanları için geçerli.
Bu bileşenler gerekirse Cumhurbaşkanı ile bir programda nasıl diğer spor dallarındaki sporcu arkadaşlar yapıyorsa bir şekilde temas kurup durumu anlatmak mecburiyetinde olmalıdır.

Bu konuda evet haydi buyurun
ER MEYDANINA…

Bunu Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Ağamızla ben bizzat görüşüp programlamaya çalışacağım.
Altın Kemerli Başpehlivanlarla konuşup bu organizasyonu gerçekleştirmeye çalışacağım.
Metin Şenel olarak bu sorumluluğun bilinciyle ben geçtiğimiz Haziran ayından beri arkadaşlarımızla paylaşıyorum ama maalesef bir türlü olamadı olmadı.
Bu sessizlikle 2020 gitti 2021 inde ilk yarısı gitti Kıymetli Yağlı Güreş Camiası…2021 komple çöp olmadan buyurun
Eli değil, gövdeyi taşın altına sokma zamanı…” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz