MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna’dan Açıklamalar

MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna “07.02.2020 Tarihinde Yapılan Belediye Meclis Toplantısı sonucunda ortaya çıkan kaos açıklamaları ve özellikle Milliyetçi Hareket Partisi ve Mensupları ile ilgili üzerinden siyasi rant beklentisi olanların ortaya çıkması tarafımızca neye hizmet edildiği düşündürücü olmakla beraber bazı şeylerin de farkındayız. Öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden kimse siyasi bir kazanç peşine koşmaktan ziyade kendileri proje üretip Bafra’ya faydalı olma üzerine çalışmalar yapsalar daha faydalı olacaktır”.

MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Gelelim parkın adının verilmesi konusuna MHP olarak Ocak ayında yani 1 ay önceki Meclis Toplantısında Şehidimiz Tolga PEHLİVAN’ın adının koyulması ile ilgili soru Teklifimizi verdik ve bu Teklif şu an Bafra Belediyesinin gerekli birimlerin de incelemeleri yapılmaktadır. 07.02.2020 tarihli Toplantıda Meclis Üyemiz Hakan AYTÜNÜR tarafından verilen “Türkiye’de katı atık pazarı her geçen gün büyümekte olup pazarın Türkiye’de ki ekonomik değeri 5,5 milyar Euro’dur.

Belediye olarak hurda alım marketi kurup bir an önce pazara girilmesi konusu ile ilgili soru önergesi ile beraber geçen ayki toplantıda İshaklı Mahallesi Musa Cevher Dudayev Bulvarı üzerinde yapımı devam eden parka Şehidimiz Tolga PEHLİVAN’ın adının verilmesi ile ilgili soru teklifi bilmelerine rağmen şehidimize saygısızlık olacağını düşünmeden iyi partili meclis üyelerinin bu parka Ozan Arif Şirin’in adının verilmesi yönünde soru teklifi verilmiş olup her iki soru teklifide Meclis’de toplantı gündemine alınması yönünde oylama yapılmış ve MHP’li Meclis Üyelerimizde kendi teklifimizin gündeme alınması yönünde doğal olarak EVET oyu kullanmış fakat bu Basın’da sadece Parka verilmesi istenilen iyi partinin soru teklifine evet oyu kullanılmış şeklinde yansıtılmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığı olarak Şehidimiz Tolga PEHLİVAN’ın adı geçen parka verilmesi ile ilgili Ocak ayında vermiş olduğu soru önergesinin Samsun Büyükşehir Belediyesine görüşülmeye gitmesi durumunda tıpkı Merhum Doktor’umuz Sayın Raif ÇAYLI’nın adının yaşadığı Sokağa verilmesi konusunda nasıl takip ettiğimiz gibi bu soru önergemizide takip edeceğimizi bütün kamuoyu olarak bilinmesini istiyoruz. Saygılarımızla Kamuoyuna sunuyorum”.dedi.

Bunları da sevebilirsiniz