MHP İLÇE TEŞKİLATI’NDAN BAŞKAN ÖZEL’E KUR’AN-I KERİM VE BAYRAK

      MHP Ladik İlçe Başkan Yardımcısı Dinçer Sancı ve yönetim kurulu, Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

      Başkanlık makamında misafirlerini ağırlayan Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, ziyaretten ve Cumhur İttifakı’nın elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, MHP Ladik İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti. Başkan Özel, Cumhur İttifakı’nın Ladik’te güzel bir seçim süreci yaşadığını belirterek “Bu süreçte gayret eden, destek veren tüm kardeşlerime, AK Parti ve MHP teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı’nı sandıkta birinci yapan değerli Ladik halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu başarı tüm AK Parti ve MHP teşkilatlarının uyumlu çalışması ile oldu. Önümüzdeki süreçte ilçemize en iyi hizmeti vermek için hep birlikte gayret göstereceğiz” dedi.

      MHP Ladik İlçe Başkan Yardımcısı Dinçer Sancı ve yönetim kurulu, Başkan Özel’e hayırlı olsun dileklerini ileterek Kur’an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve çiçek hediye etti. Özel, müstesna hediyeler ve ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Bunları da sevebilirsiniz