Salur Köyü Derneğinden Kaz Tiridi Buluşması

Ladik Salur Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği 3. Geleneksel kaz tiridi programını gerçekleştirdi.
İstanbul/Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezinde organize edilen geceye istanbulda yaşıyan yüzlerce ladikli gurbetçi katıldı.
Programın özel konukları da vardı.

Geceye katılanlar; MHP il başkanı Abdullah Karapicak, İl başkan yardımcısı hemşerimiz Burhan Mucur, Samdef Başkanı Metin Şenel, Terdef Başkanı İdris Güven, Ayazag Tuzla Cevizli Çekmeköy Tatlıcak köyü, Deliahmetoğlu köyü, Kavak Pınar, Kaynarca, Genç Bafralilar, Havza Bektigin dernek başkanları ve yonetimleri.  Meclis üyemiz Bülent Aydoğdu , CHP Ümraniye meclis üyesi Baş Pehlivan Selim Balcı. Sanatçılar Hüseyin Şimşek , Yusuf Katmerlikaya, Sami korkmaz. Ve Ankara, Samsun, Almanya ,Esenyurt, Bağcılar, Sefaköy, Kaynarca, Alibeykoy, Sultanbeyli, Ümraniye, Zeytinburnu’ndan gelen salurlular.

Dernek Başkanı Murat Salurlu yaptığı açış ve hoş geldiniz konuşmasında, selam , sevgi ve saygılarını sunduktan sonra özetle şöyle dedi;
” Sevgili hemşehrilerim. Çok değerli davetliler.
Kaz Tiridi devletimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için sizlere en kalbî şükranlarımı sunuyorum.
Bu yıl geleneksel Kaz tiridi programımızın üçüncüsünü yapıyoruz.
Bu organizasyonları düzenlemekteki amacımız,Siz değerli hemşehrilerimizin bir araya gelerek görüşmesine, hasret göndermesine ve hasbihal etmesine vesile olmak, aynı zamanda,yöresel kültürümüzü yaşatmaktır.
Birlik ve Beraberliğimizi pekiştirmek, aramızdaki diyaloğu sağlamlaştırmaktır.
Bunu başarabilmişsek ne mutlu bizlere…
Bu vesileyle tekrar sevgi ve saygılarımı sunuyor,programımızın hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum”.

Bunları da sevebilirsiniz