MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber’den Kandil Mesajı

Miraç, mümin kalplerin, Müslüman gönüllerin iftihar kutbu, irade kudretidir. Miraç, duadır, dilektir, şükürdür, Cenab-ı Allah’ın eşsiz bir lütfudur. Önemle vurgulamak isterim ki, şükür nimeti değil, nimeti vereni görmektir. Miraç ise nimeti vereni görmenin emsalsiz değeridir.

Bu gece muhteşem bir yükseliş, beşeri akılla izah edilemeyen manevi bir yolculuk yaşanmıştır. Peygamber Efendimiz, Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya ihtişamlı bir seyahatle yükselmiştir. Miraç sadakatin, vefanın, bağlanışın, ahlaklı bir duruşun gecesidir

Efendimiz, son Peygamberdir. Başkaca bir arayışa, bir yanda ayin düzenleyip diğer yanda İslam dünyasını istismar çabaları sonu ve sonucu olmayan bir çıkmaz sokaktır.

Tuzaklara Miraç’la cevap vereceğiz. Oyunlara Miraç’la direneceğiz. Dinler arası barış ve uyum diyenlere Tevhid ile karşı duracağız. Biz demiyoruz ki düşman olalım, yalnızca haklarımıza riayet edilsin, hakikatimize saygı duyulsun.

Birliğin ve beraberliğin miracına sarılarak her daim akledeceğiz, sabredeceğiz, himaye edenimiz Allah’tır diyeceğiz. İnandığımız sürece kazanacağız, kaybetmemiz için çırpınanları yenilgiyle tanıştıracağız. Bunu dün başardık, bugün de başaracağız.

Miraç Kandili’mizin idrak edildiği bu mübarek gecede dualarımızın kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin Miraç Kandili’ni içtenlikle kutluyorum. Ey sevgililer sevgilisi, senin yolundayız, senin ahlakına talibiz. Nasip et Yarabbi.’’

Cahit KAMBER.
MHP kavak İlçe başkanı

Bunları da sevebilirsiniz