Milletvekili Köktaş: Çıtayı hep birlikte daha yukarı taşıyacağız

 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İstişare Toplantısı’da konuştu. Milletvekili Köktaş, “Pandemi sürecinde devletimizin önemli çalışmaları ile ülkemiz başarılı bir sınav verdi. Bu başarıyı muhafaza edip çıtayı hep birlikte gayretli çalışmalarımız ile birlikte daha da yukarılara çıkarmamız gerekiyor” dedi.

İstişare toplantılarının öneminden söz eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, “Bugün burada ilimiz ve ilçelerimizde yapılan, yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırım, proje ve çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuyoruz. Belediye başkanlarımız bilgileri paylaştı, bizlerde milletvekilleri olarak bakanlık düzeyinde çalışmaların takipçisi olarak en kısa sürece bunların bitirilmesi konusunda takipçisi olacağız.
Bu anlamda il ve ilçedeki işin muhataplarını dinleyerek sorunları gidermek ve sonuç olarak çözüme gitmek için istişare toplantıları çok önemlidir.

GÜÇLÜ ALT YAPI
Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla tüm dünyada ve ülkemiz de köklü değişikliklerin meydana geldiğini görmekteyiz. Ülkemiz bu salgın dönemini en az hasarla atlatan ülkelerin başında yer almaktadır. Güçlü sağlık alt yapısının yanında vatandaşlara sunulan kapsamlı ekonomik ve sosyal destek paketleriyle zor bir sınavı başarıyla verdik, vermeye de devam ediyoruz.

TEŞEKKÜR ETTİ
Bir çok söylenecek söz var pandemi süreci üzerine bunlara ilerleyen günlerdeki programlarımızda dile getiririz. Bu süreçte ülkemizin, ilimizin bu zorlu süreci başarıyla vermesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum.
Burada önemli olan her birimizin sağlayacağı katkıyla bu itibarı, bu başarıyı aşağıya düşürmemek, yukarıya çıkardığımız çıtayı burada muhafaza edip hep yukarıya taşımak olmalıdır. Bu da her birimizin gayreti ile çalışması ile olacaktır. ” diyerek sözlerine son verdi.

TAM KADRO KATILIM
Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu”nda gerçekleştirilen toplantıya ayrıca; Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlçe belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz