MİNİK YÜREKLERİN SESLENDİRDİĞİ ESERLER DİNLEYENLERİNDEN ALKIŞ TOPLADI

 

30 KİŞİLİK KORO 24 ESERİ İCRA ETTİ

PİYANO RESİTALİ KULAKLARDAKİ PASI SİLDİ

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet TSM Çocuk Korosu muhteşem bir konsere imza attı.30 kişilik koro Türk Sanat Müziği alanında 24 eseri sanat müziği severlere seslendirdi.

Serkan Zevkibol Şefliğinde birbirinden değerli eserleri seslendiren minik yüreklerin konseri büyük beğeni topladı. Konserde çocukların zevkle seslendirdiği konukların da ilgiyle dinlediği eserler ses aralığı ve ritimsel özellikleri ön planda tutularak, çocuklar için özel hazırlanan repertuarlardan seçildi.2 Bölüm de oluşan ve yaklaşık 3 saat süren konserin ilk bölümünde 13 eser seslendiren koronun “Aşkın Kanununu Yazsam Yeniden” eseri katılımcılardan bol alkış topladı.2 Bölümüne Piyona resitali ile başlayan konserde 12 Piyanist solist hünerlerini sergiledi. Mavi Boncuk,Atatürk Çocukları ve Sevil Neşelen Sevme Yanarsın, eserleriyle birlikte 13 eseri daha seslendiren koro katılımcılarında tam not aldı.

“Kültür ve sanatın her alanında varız”

Konserin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Koro Şefi  Serkan Zevkibol ve çocukları tebrik etti.İlkadım’da ilk kez TSM alanında sahne alan çocukları performanslarıyla göz kamaştırdığını söyleyen Başkan Yardımcısı Bayraktar “Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Harika bir performans sergilediler. Bizler İlkadım Belediyesi olarak Belediye Başkanı Necattin Demirtaş önderliğinde kültürün ve sanatın var olduğu her alanda varız. Gecemize renk katan başta çocuklarımız olmak üzere ailelerine ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konseri finalinde ellerindeki bayraklarla İzmir Marşı’nı icar eden koroyu sanat severler ayakta alkışlandı.Progamın sonunda İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar,koro şefi Serkan Zevkibol’a plaket takdim etti.

Bunları da sevebilirsiniz