Murzioğlu’ndan 10 Kasım mesajı

10 Kasım Atatürk’ü Anma günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin her zaman Türk halkına güç vermeye ve yol göstermeye devam edeceğini belirtti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin her zaman Türk halkına güç vermeye ve yol göstermeye devam edeceğini belirten Başkan Murzioğlu, “Onun çizdiği hedefler, mücadelesi ve halkına olan güveni her daim bize rehber olacaktır. Atatürk’ün bu anlamda ortaya koyduğu mücadele ve fikirleri bütün dünyanın hayranlığını kazanmıştır. Bizler camia olarak diyoruz ki; onun ülkesinin girişimcisine olan güveni boşa çıkmayacaktır. Türk özel sektörü olarak ekonomimizi büyütme konusundaki kararlılığımızı yineliyor ve Büyük Atatürk’ün ölümsüz emanetlerine hep beraber sahip çıkacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Başkan Murzioğlu, yayımladığı mesajlarda şu görüşlere yer verdi:

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk bağımsızlık karakteri, milletine ve ülkesine olan sevgisi, milli egemenlik ve demokrasi anlayışı, çağdaş uygarlık hedefleriyle yalnızca bizlerin değil, tüm dünyanın hayranlığını kazanmış bir liderdir. 10 Kasım tarihi, Türk milleti için büyük kurtarıcısının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür. Bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Atatürk’ün ‘bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir’ sözünü daima ilke edindik. Biz de, bizden sonra ki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Bizler, bağımsız ve müreffeh bir gelecek için Atatürk’ün fikirleri ışığında ilerleyerek bu mirası bizden sonraki nesillere gururla aktarmak kararlılığındayız. Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurguluyor, Büyük Atatürk’ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Bunları da sevebilirsiniz