OKUL SPORLARI FUTBOL YILDIZ KIZLAR VE ERKEKLER İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce düzenlenen Okul Sporları Futbol Yıldız Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

İlkadım Suni Çim Saha’da oynanan maçlar sonunda kızlarda Canik Tevfik İleri Ortaokulu birinci, Vezirköprü Döngel Ortaokulu ikinci, Vezirköprü YBO üçüncü ve Şehit Mete Yahşi Mehmetçik Ortaokulu dördüncü oldu. Yıldız Erkeklerde ise İlkadım 23 Nisan Ortaokulu birinciliği, İlkadım Ticaret ve Sanayi Ortaokulu ikinciliği ve Canik Tevfik İleri Ortaokulu üçüncülüğü elde etti.

KUPALAR VERİLDİ
Final maçlarının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Samsun Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Şener Aydın, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, okul müdürleri ve öğretmenler takdim etti. 234 sporcunun forma giydiği il birinciliği sonunda erkeklerde ilk iki takım, kızlarda ise birinci olan takım grup müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkını elde etti. Dereceye giren takımlarımızı tebrik eder, grup müsabakalarına katılacak olan takımlarımıza ise başarılar dilediler.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz