ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, BAFRA KAYMAKAMLIĞI VE BAFRA BELEDİYESİ ARASINDA EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Yavuz Ünal, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından, proje fikri üretme ve yazma sürecinin tüm aşamalarını kapsayan eğitim programlarının düzenlenmesine ilişkin protokol imzalandı.

Rektörlükte gerçekleşen imza töreninde protokol metnini, Ondokuz Mayıs Üniversitesi adına Prof. Dr. Yavuz Ünal, firma, kurum adına Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile birlikte imzaladılar.

İmzalanan protokolle ilçe milli eğitim kurumlarını da kapsayacak ilgili kuruluşlara OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi (OMUSEM) tarafından proje hazırlama eğitici eğitimi sertifika programı verilecek. Eğitimler; “Proje nedir, proje türleri, proje fikri, mesleki ve kurumsal açıdan gerekliliği, proje koordinatörü kimdir, ortaklar ve iştirakçiler, proje aşamaları, proje döngüsü yönetimi ve faydaları, mantıksal çerçevede proje, projenin hedef kitlesi vb.” konuları kapsayacak.

Eğitim protokolü imzasından evvel, Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a makamında yaptıkları ziyarete, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak, Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep ve Proje Geliştirme Ofisi Koordinatörü Ekrem Altan da katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz