ÖRNEK PROJE BAFRA’NIN GELECEĞİNE YÜKSELİYOR

Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde yapımına başlanan ve şehir merkezine nefes aldıracak olmasının yanında çok sayıda Bafralıya iş imkanı da sağlayacak Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ve Kentsel Gelişim Projesi hızla yükseliyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın seçim beyannamesinde de yer alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete’nin 2 Ağustos 2019 Tarih ve 30850 sayısında yayımlanarak çalışmaları başlatılan projede 20 adet dükkanın yer alacağı, A Blok kısmında 8000 m² lik temelin %60’ı tamamlandı. Betonarme prefabrik imalatına başlanan projede Şubat ayı içerisinde montaj işlemlerinin yapılması planlanıyor.

Söz konusu projede yapımı devam eden blokta her dükkân 9 metre kat yüksekliğine, 400 metrekare kapalı alana, 240 metrekare açık alana sahip olacak. Her dükkânın 5 metre genişliğe 5 metre yüksekliğe sahip araç giriş kapısı, 1 adet personel giriş kapısı, 1 adet yangın çıkış kapısı bulunacak. Her dükkânda birer adet lavabo, 10 tonluk vinç taşıyıcı guseler yer alacak.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ve Kentsel Gelişim Projesi inşaat alanını Belediye Meclis Üyeleri Eyüp Sabri Şahin ve Hasan Yavuz Ataseven ile birlikte ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “460 dönüm alan üzerinde; 11 bloktan oluşan, 250 adet sanayi dükkânı, 20 adet ticari amaçlı iş yeri, İdari ve Sosyal Tesis alanı, Sağlık Tesis alanı, genel otopark alanı ile işletmelerimize kendilerini geliştirmesi, yeni teknolojilere ayak uydurması imkânı sağlayacak, şehir merkezinde görüntü ve gürültü kirliliğini ortadan kaldıracak projemiz, aynı zamanda üç binden fazla vatandaşımıza iş imkânı sağlayacak. Projemiz, benzer sorunlarla yaşayan birçok belediye tarafından örnek gösteriliyor, referans kabul ediliyor. İlçemizin büyüme ve istihdam potansiyeline katkı sağlayacak yatırımları tamamlamak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz