Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN’ in 2023-2024 Eğitim – Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Mesajı

2023-2024 Eğitim öğretim yılının ilk yarısını başarı ve sağlıkla tamamlamanın huzurunu yaşıyoruz. Yarı yıl tatili hepimiz için; eğitim öğretim yolculuğumuzun bir öz değerlendirme, yenilenme molası olacaktır.

Sevgili Öğrenciler,

Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 100. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Karneleriniz, yol haritanızı belirleyen işaretlerdir. İkinci dönem ağırlık vermeniz gereken çalışmalar ve alacağınız kararlar için karneleriniz yön gösterici olacaktır. Bizler için varlığınızın kıymeti elbette ki ölçülemez.

Değerli Veliler,

Karnenin, eğitim öğretim sürecinin bir parçası olduğunu ve sürecin devam edeceğini çocuklarınızla paylaşınız. Sizin desteğinizi ve güveninizi hissettiği sürece başarı yolunda güvenle ilerleyecektir.

Bu tatili hem ikinci dönem hazırlığı hem de ailece vakit geçirmek için fırsat olarak değerlendiriniz. Kütüphanelerimiz, spor salonlarımız sizlerin hizmetinde olacaktır.

Değerli Öğretmenler,

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Milli mücadele ruhu yüksek şanlı tarihimize yakışır gelecek nesiller yetiştirdiğinizin bilincindeyiz. Öğrenci menfaatini gözeterek en iyi ve kaliteli eğitimi vermek için gösterdiğiniz çaba takdire şayandır.

Eğitim öğretim sürecinin her kademesinde yanınızda olduğumuzu unutmayınız. Çocuklarımızın başarıları devletimizin ve milletimizin medarı iftiharıdır. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Bunları da sevebilirsiniz