PİRİ REİSLİ ÖĞRENCİLER YEREL YÖNETİMLERİN İŞLEYİŞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN İLKADIM BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER.

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN EĞİTİME DESTEK SÖZÜ

İlkadım Belediyesi Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu’ndan gelen yaklaşık 30 öğrenciyi ağırladı. Belediye misafiri olan öğrenciler belediyenin birimlilerini gezip bilgiler aldı.

Belediye Hizmet Binası’nın gezilmesinin başlayan ziyaretin ilk durağı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü oldu. İlkadım Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları ve hayata geçirilen projeleri anlatan Ruhsat ve Denetim Müdürü İbrahim Doğan,” Ruhsat ve işyerleri açma denetleme ve harçlarla ruhsat belgesinin örneklerini göstererek öğrencilere daha iyi bir anlatım sağladı. Akabinde Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar öğrencileri ile makamında görüştü. Öğrencilerin istek ve şikâyetlerini dinledi.

“Başarılar diledi”

Gençlerin talepleri doğrultusunda onların eğitim ve sosyal hayatlarını destekleyecek bir çok projeyi dikkate alarak destek verdiklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Geleceğin büyükleri öğrencilerimizin şimdiden yerel yönetimlerle yakından ilgilenmeleri beni çok mutlu etti. Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, öğretmenleri Elif Bayram ve Havva Fidan birlikte bölümleri ile ilgili birimlerimizi ziyaret ederek çalışanlarımızdan yerel yönetimin işleyişi hakkında alışverişinde bulundular. Eğitim camiasından gelen taleplerini yerine getirmek bizim görevimiz. Yapılan bu ziyaretin geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayatını boyunca onlarda güzel bir iz bırakmasını ümit ediyor, eğitim hayatınızda yanınızda olma sözü vererek başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz