SADEF’DEN AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

 

2023 ve 2024 Genel ve Yerel Seçimler öncesi Türkiye Sadef Yönetim Kurulu Ak Parti İstanbul İl Başkanı Sayın Osman Nuri Kabaktepe’yi Makamında Ziyaret Etti.

Türkiye Sadef Genel Başkanı sayın Yıldıray Baş ve Yönetim Kurulu 2023 ve 2024 Genel ve Yerel Seçimleri öncesinde gerekli İstişarelerde bulundu.

Genel Başkan Sayın Baş İstanbul Ak Parti İl Başkanı Sayın Kabaktepe’ye Samsunlular artık Siyasette dahada aktif yer almak istiyor, Sayın İl Başkanına uygun gördüğünüz her Kadroda Samsunlu Hemşehrilerimiz öncesinde olduğu gibi dahada aktif çalışacaklardır… diyerek, Biz Kurum olarak hemşehrilerimizin her daim yanında olmaya hazırız Mesajını verdi…

İstanbul’da Nüfus sıralamasında 6. sırada bulunan SAMSUNLULAR Siyasi kadrolarda yer alma hususunda oldukça büyük beklenti içerisindedir.
Samsunlu hemşehrilerimiz her zaman Siyasi kadroların en alt kademesinden üst kademesine kadar her alanda bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır.
Bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarına örnek olmuş çok zaman ilkleri icra etmiş olan Türkiye Sadef Samsun Dernekler Federasyonu 2023 ve 2024 seçim sürecine şimdiden hazır olduğunu siyasette adım atmak isteyen hemşehrilerimiz ile birlikte istişareler de bulunmayı arzu ederek Sayın İl Başkanından önümüz süreçte görüş alınmasını temenni ettiler.

Sayın Baş konuşmadına devam ederek Türkiye Sadef Tüm Kadrolarını Oluşturmuştur 84 kişiden Oluşan Yönetim Kurulu,20+1 den oluşan Kadın Kolları, 20+1 den oluşan Gençlik Kolları, Türkiye ve Avrupa ile uluşan 18. Bölge Başkanlıkları, 127 tane Kurucu Ve Üye Dernekleri ile birlikte dersimize Çalıştık ve HAZIRIZ Sayın Başkanım diyerek ifade etti…

“Ak Parti İl Başkanı Sayın Kabaktepe ise Türkiye Sadef Samsun Dernekler Federasyonunu yakinen takip ettiklerini, geçmiş dönemlerde bir çok büyük program ve projelere imza attığını ifade etti.
Önümüzdeki Süreçlerde Türkiye Sadef Genel Başkanı Sayın Yıldıray Baş bey Başkanlığında Yönetim kurulları ile gerekli istişareleri yapacaklarını Söyledi.
Bir Karadeniz evladı olarak Hemşehrilerinin her daim yanında olacağını ifade etti.
İl Başkanının Türkiye Sadef Yönetim kuruluna bazı verimli tavsiyelerininde aktararak Samsunlular Her zaman üzerine düşeni geçmişte yapmıştır ve yapacaktır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Türkiye Sadef Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Teşekkürlerini iletti…

Türkiye Sadef Yönetimini Başkanlık binasında ağırlayan İl Başkanına ilgi ve alakalarından ötürü tek tek söz olarak teşekkür ettiler.

Memnuniyet duygularını ifade eden Türkiye Sadef Genel Başkanı sayın Yıldıray Baş ise
Yönetim kuruluna teşekkürlerini ileterek birlikte daha fazla güçlenerek Samsunu ve hemşehrilerimizi dahada hak ettiği yerlere taşıyacağız dedi.
Samsunlulara yakışır bir seviyede geçen Toplantıda Türkiye Sadef Genel Başkanı Yıldıray Baş Ak Parti İl Başkanı Sayın Osman Nuri Kabaktepe’ye Plaket Taktim etti. Türkiye Sadef Yönetim kurulu ise toplu olarak Çiçek Taktimi Yaptılar.
Türkiye Sadef Tanıtım Medya  ve Siyasi İşler Başkanı Erdem Başaran….

Bunları da sevebilirsiniz