SAMDEF 2019’un İlk Toplantısını Yaptı

 

SAMDEF ( Samsun Dernekler Federasyonu ) 2019 yılının ilk istişare toplantısını yaparak “2019 yılında heöşehrilerimizle ilgili neleri yapabiliriz” konusunda bir çalışma takvimi çıkarmanın hazırlıklarına başladı.

SAMDEF Genel Başkanı Metin ŞENEL yaptıkları kahvaltılı toplantıyı şöyle duyurdur;

“Federasyonumuzun 2019 yılının ilk yönetim kurulu toplantısını kahvaltılı bir organizasyonla gerçekleştirdik.2018 yılının değerlendirmesi yapıldı.2019 yılı için faaliyet programlarımızın görüşmesi yapıldı.26 Mart’ta yapılacak olan kongremizin seçim nedeni ile nisan ayına bırakılmasına karar verildi.


19 Mayıs 1919 100.yılı sebebi ile İstanbul’da üye derneklerimizle birlikte program yapılma kararı alındı ve bu konu ile ilgili üye derneklerimiz ile toplantı yapılmasına karar verildi.


Onursal Başkanımız Av.Dilek Kiraz Beniz Hanıma geçirmiş olduğu operasyon sonucunda yönetim olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunar,acil şifalar dileriz.


Toplantımıza Danışma Kurulu Başkanımız Ahmet Sezgin Bey ve Danışma Kurulu üyemiz Şefik Özdemir Bey,Gemi Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Kürşat Pekşen,Rahmetli Mehmet Anakök Hocamızın mahdumu Onur Anakök iştirak ettiler.


Onur Kardeşimizi vatani görevini yapmak üzere askere uğurladık,Allah hayırlı tezkereler nasip eylesin.
Toplantımızın hayırlara vesile olmasını,birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ederim.”

Bunları da sevebilirsiniz