Türkistanlıların Allah’tan ve Aziz Türk Milletinden başka sahibi yok !

Doğu Türkistan davasının destekçisi ve mazlumların dostu olarak bildiğimiz Yeni Şafak Gazetesi Yayın Yönetmeni? İbrahim Karagül de aşağıdaki gerçek dışı iftira dolu ve zalimlerden yana olabilmek için mazlumları suçlayan Gaddarlar kervanına aşağıdaki twitter paylaşımları ile katılmış oldu. Hayırlı uğurlu olsun size !
Ey Karagül Efendi, ÇKP Faşizminin Doğu Türkistan’daki soykırım uygulamalarını sizin gazetenin yazarlar defalarca gündeme getirdi. Bu yazılar Yayın Yönetmeni olarak önünüze gelmiyor mu ? Bunları okumuyor musunuz ?
Siz Doğu Türkistanlı mazlumları haksız ve hadsizce suçlayacağınıza Suriye’ye bakın ! 5 milyon Suriyeli içeride ! Gelecekte ne olacakları belli değil.Ayrıca TSK’larımız Suriye topraklarında savaşıyor.Bu krizi Doğu Türkistanlılar çıkarmadı.

Doğu Türkistanlılar hiç bir şekilde kriz veya başka bir olumsuzlukları asla Türkiye’ye taşımıyor. Onlar ülkelerindeki ÇKP Faşizminin baskı zulüm ve soykırım uygulamalarını yasal haklarını kullanarak ve barışçıl bir şekilde kamu oyunun bilgisine sunuyor. Eğer bunu da karnınız almıyorsa güdümünde olduklarınıza ihbar edin.Ben dahil mazlum Doğu Türkistanlıların tamamını tutuklasın ve zindanlara kapatsın sizin de ak ve pak vicdanınız böylece tatmin olsun ve rahat bir uykular uyuyun. Ayrıca mükafatlara de böylece erişin !! Tek çözüm yolunuz bu ! Nasıl olsa Doğu Türkistanlıların Allah’tan ve Aziz Türk Milletinden başka sahibi yok !

Hamit GÖKTÜRK

Bunları da sevebilirsiniz