SAMDEF Deprem Bölgesinde

Samdef yönetimi İzmir’de meydana gelen deprem bölgesini ziyaret ederek maddi ve manevi destekte bulundu. Samdef Basın Sözcüsü konuya ilişkin bir açıklamada bulundu.
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu olarak Genel Başkanımız Metin Şenel Başkanlığında Yönetim kurulu üyelerimiz bir heyet halinde İzmir’de meydana gelen deprem bölgesine ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyarette bölgede çadırlarda barınan vatandaşlarımıza yardım yapan federasyonumuz göçük altında yapılan çalışmalarda durum tespit değerlendirmesi yapıp Afad Daire Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi temsilcileri ile yaptıkları görüşmede şu an itibari ile en çok battaniye ve gıda yardımı konusunda ihtiyaç duyduklarını bu konuda Hemşehrilerimizin;
Aşık Veysel Rekreasyon Alanı
Buz sporları alanı
Bornova /İzmir
adresine İzmir Büyükşehir Belediyesi veya Afad adına gönderimlerini güvenli şekilde iletebilirler.
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,yakınlarına başsağlığı ve sabırlar,yaralılarımıza acil şifalar dileriz.
Göçük altında kalanların en kısa zamanda kurtulması dileklerimizle,arama kurtarma ekiplerimizin Allah Yardımcısı olsun.Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın…

Bunları da sevebilirsiniz