SAMDEF in Destek Paketleri Hazır

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu’nun “Sosyal Destek Grubu’nun” çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi Samsunlular ve 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla hazırladığı erzak paketlerini teslim edilmek üzere büyük bir özveri ve hijyen kuralları çerçevesinde hazırlanıyor.

Bursa SAMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Savaş OTRUŞ, korona virüs salgını nedeniyle yaşanan sancılı sürecin ancak birlik ve beraberlikle aşılabileceğini söyledi. OTRUŞ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan kampanya kapsamında biz de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardım paketlerimizi hazırladık ve kısa zaman içerisinde belirlenen adreslere ulaştıracağız dedi.

Bursa SAMDEF olarak kent ve ülke ekonomisine değer üreten projeler kadar sosyal projelerle de toplumsal dayanışmaya katkı sağlamaya gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan OTRUŞ, “Özellikle bugünlerde Korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü ihtiyaç sahibi ailelere yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu kampanyaya biz de dahil olduk.

Sorumluluk bilinciyle görevimizi yapmaya ve bugünlerin en az hasarla atlatılması için elimizden gelen desteği sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Projeye katkı sağlayan SAMDEF’E bağlı derneklere, başkanlarına ve yönetimlerine, HER SOSYAL PROJEDE ADETA HİZMET YARIŞINA GİREN SAMGİAD ailesine şükranlarımı sunuyorum.
Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi “BİZ BİZE YETERİZ” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz