SAMSUN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ DEPREMZEDELERİN YANINDA

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 10 kentte hasara neden olan depremlerin üzerine depremzedeler için İl genelinde yardım kampanyasını başlattı.

Asrın felaketinden dolayı Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Depremden etkilenen vatandaşlarımız için toplanan yardımları ulaştırmamak üzere harekete geçti.

10 KENT’TE HASAR MEYDANA GELDİ
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 10 kentte hasara neden olan depremler sonrasında binalar çöktü, çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Meydana gelen felaketten dolayı Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, deprem bölgesinde yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik yardım kampanyası başlattı. Felaket bölgesine ulaştırılmak üzere ısıtıcı, battaniye, yorgan, mont, atkı, eldiven, bebek bezi gibi malzemeler toparlanmaya başlandı.

YARDIMLAR TOPLANMAYA BAŞLANDI
17 ilçede bulunan Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüklerinin yanı sıra tüm Gençlik Merkezleri ve tüm spor salonlarına hayır sever vatandaşlarımız ulaştırmak istediklerini malzemeleri göndermeye başladılar. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için toplanan yardımlar, deprem bölgesine gönderilmek üzere hazır duruma getirilmeye başlandı. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için malzeme göndermek isteyenlerin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerinin yanı sıra Gençlik Merkezleri ile spor salonlarına iletilebilecekleri ifade edildi.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz