Samsun TSO Yönetimi’nden Vali Tavlı’ya, “Hayırlı olsun” ziyareti

Samsun TSO Yönetimi, Samsun Valiliği’ne atanan Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla Valiliği görevinden Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi’yle Samsun Valiliği görevine atanan Orhan Tavlı’ya, “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Oldukça samimi geçen ziyarette Vali Orhan Tavlı, Samsun TSO Yönetimi ile ayrı ayrı tanıştı. Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Vali Orhan Tavlı’ya, yeni görevinde başarılar dileyerek, odanın faaliyetleri ve yürütmekte oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarette ayrıca, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Murzioğlu: “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz”

Ziyarette konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kentin gelişmesi adına çalışmalar ve projeler yürüttüklerini belirterek, “Samsun’un en büyük avantajlarından biri de kurumlar arasında işbirliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalardır. Sağlanan birlikteliğin sizlerin de katkısıyla artarak devam edeceğine inanıyoruz. Samsun iş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincinde hareketle, kentimiz ve ülkemiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz. İnşallah sizin öncülüğünüzle beraber kentimizi en güzel noktalara taşıyacağız” dedi.

Vali Tavlı: “Elbirliği ile çalışacağız”

Samsun’un her alanda gelişmesi için elbirliği ile çalışacaklarını ifade eden Vali Orhan Tavlı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Samsun TSO Yönetimi’ne teşekkür etti. Yerel işletmelerin ve sanayicilerin şehrin kalkınmasındaki rolünün farkında olduğunu vurgulayan Tavlı, “Sanayileşme ülkemizin ve şehirlerimizin kalkınmasının en önemli dinamosudur. Yatırımcıların işlerini kolaylaştırmak ve önlerindeki engelleri kaldırmak için çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz. Amacımız, hiç şüphesiz ilimizin daha iyi noktalara gelmesidir. Samsun’un değerlerine, değer katabilirsek ne mutlu bize. Bunun için de kentimizin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasını sağlamak için gayret ve işbirliği içerisinde hep birlikte uğraş vereceğiz inşallah” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz