SAMSUN VALİSİ ZÜLKİF DAĞLI: ‘ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN’

 

Samsun Valisi Doç. Dr Zülkif Dağlı, Kahramanmaraş ve Elbistan ilçesinde Samsunlular tarafından gönderilen yardımlarla yaraların sarıldığını belirterek, “Hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi
Samsun  halkı tarafında deprem bölgelerine yardımların sürdürüldüğünü belirten Onokuz Mayıs Şehrinin Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı,  “Son 2 günde Kahramanmaraş ve Elbistan ilçesine 359 tır ile çeşitli gıda ve giyim malzemesinin yanında bin 672 ton odun, 201 ton kömür, 2 bin 943 soba, 3 bin 227 elektrikli ısıtıcı, 51 konteyner, 39 çadır ve 7 seyyar tuvalet ulaştırıldı” dedi.
‘HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Kahramanmaraş Elbistan’da koordinatör vali olarak görevlendirilen Samsun Valisi Dağlı yaptığı açıklamada, depremin ilk gününden itibaren kurumların, belediyelerin sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların büyük bir destek sağladığını aktardı. Vali Dağlı, “Asrın felaketi olarak nitelendirilen büyük depremin ardından tam bir seferberlik ve dayanışma ruhuyla harekete geçerek depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak, sıcak bir ortamda barınmalarını temin etmek ve gıdadan giyime tüm acil ihtiyaçlarını karşılamak için kurumlarımız, belediyelerimiz, sivil toplum kuruşlarımız ve siz yüreği güzel hemşehrilerimizin destekleriyle  Valiliğimiz koordinasyonunda Kahramanmaraş ve Elbistan ilçesine 359 tır ile çeşitli gıda ve giyim malzemesinin yanında son iki günde bin 672 ton odun, 201 ton kömür, 2 bin 943 soba, 3 bin 227 elektrikli ısıtıcı, 51 konteyner, 39 çadır ve 7 seyyar tuvalet ulaştırıldı. Türkiye’nin afet ve acil durumlarda devlet-millet el ele yaralarını nasıl sardığının ve nasıl tek yürek olduğunun en güzel örneklerinden birisini ortaya koyan bu birlik ve beraberliğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz