SAMSUN’DA TEKEL BAYİLERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KURULDU

Samsun Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülten Bahadır, “Bildiğiniz üzere Tekel Bayileri olarak 2013 yılından sonra sektöre getirilen kısıtlamalar ve orantısız cezalar yüzünden, biz meslektaşlarımızla çareyi örgütlenmede bulduk.” dedi.

Bugüne kadar ülke çapında 4 derneğin kurulduğunda bahşeden Samsun Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülten Bahadır , “İstanbul-Başkanı Erol Dündar, Van Başkanı Hakan Abi, Mersin  Başkanı Heval Saygılı, Osmaniye Başkanı Mehmet Cevdet Kılınç’ın yanını sıra bizimle birlikte 5 dernek olduk. İlerleyen zaman içinde bu sayılarımız ülke çapında artacak.” dedi.

‘KURULACAK OLAN FEDERASYON BİRLİKTE ÜLKE CAPINDA DAHA ’DA GÜÇLÜ OLACAĞIZ’  
Derneği kuruluş amacımdan söz eden Samsun Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülten Bahadır,“Meslektaşlarımız ile her konuda dayanışma içinde olmak, özellikle de mesleki konularda. 22 yasasından dolayı doğan mağduriyetler için hukuki destek vermek. Bayiler olarak STK gücünün farkındayız, Örgütlülüğümüz sesimizi daha geniş kitlelere duyurmaya faydası olacaktır. Federasyonumuzu da kurduktan sonra Ülke genelinde ve resmi makamlar nezdinde daha etkin olacağımızı biliyoruz. Sloganımız: Teker Teker yok olmadan, Tekel Tekel birleşerek, Federasyonumuzu kurup sözün sahibi, sorunların çözüm merkezi olmak!” diye konuştu.

GÜLTEN BAHADIR BAŞKANLIĞINDA YENİ KURULAN DERNEKTE GÖREV TAKSİMİ YAPILDI
Gülten Bahadır Başkanlığında yeni kurulan Samsun Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği’nde yönetim kurulu söyle oluştu: Başkan Yardımcısı Ahmet Özgür Tarhan, Sayman Barış Dikkol, Basın Sözcüsü Özgür Güler,Sekreter Ayhan Camgöz, Denetim Kurulunda ise Doğan Yazıcı, Sait Kurt yerni aldı.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz