SAMSUNLU SENA BAHAR’DAN MUTLU SON

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetisyenlik Bölümü tarafında düzenlenen mezuniyet töreni sonucunda Samsunlu Sena Bahar mutlu sona ulaştı.  

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetisyenlik Bölümünden mezun olan Sena Bahar’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmayan başta babası Feridun Bahar, annesi Nursel Bahar, Kız kardeşi Berra Bahar, Türkiye Harp Malulü  Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner, ve  eşi Azime Öner, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı şefi  Zeynep Öner, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı şefi  Yusuf Aköz, Ağrı Özel Doğa İlkokulu  sınıf öğretmeni Sunay Gencer’de vardı.

‘BURADAN HEM HÜZÜNLÜ HEM DE MUTLU AYRILIYORUM’
Mezuniyet töreninde konuşan Sena Bahar, “Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetisyenlik Bölümde öğretmelerimle ve sınıf arkadaşlarımla birlikte üç yıl boyunca güzel günlerimiz geçti. Buradan hem hüzünlü hem de mutlu ayrılıyorum. Zaman buldukça Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ni ziyaret edeceğim. Çok güzel anılarım oldu. Bu anlamlı günde benimle beraber olan herkese teşekkür ediyorum. En büyük idealim budan sonraki süreçte iş hayatına atılacağım.” dedi.

Mezuniyet töreninin ardından Sena Bahar günü anısına sevenleri ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Daha sonra Doğubayazıt İshak Paşa Sarayı’nı ziyaret etti.
HABER VE FOTOĞRAFLAR KÖKSAL ÖNER/AĞRI

Bunları da sevebilirsiniz