Samsunlular Arnavutköyde Birlik Şöleninde Buluştular

 

İstanbul #ArnavutköySamsunlularDerneği geleneksel 3. keşkek ve piknik şöleni düzenledi.

Şenlik de Samsun’un yöresel lezzeti 4 büyük kazan keşkek katılımcılara dağıtıldı.

Her yaş grubuna hitap eden etkinliklerin olduğu şenlik de, 25 TL den 150 adet çekiliş bileti satıldı. Çekilişte katılımcılara çok sayıda hediyeler dağıldı. Çocuklara yönelik eğlenceli yarışmalar yapıldı. Dernek Başkanı Ümit Süme, tüm çocuklara yarıştıklarından ve katılımlarından dolayı madalya taktı.

Derneğe katkı olsun diye 55 Samsunspor forması açık artırmayla satıldı. Çok sayıda Samsunlu iş insanları derneğe bağışta bulundu.

Pikniğin ağalık ihalesi yapıldı. Ağalığı 35.555 TL’ye Öz Aslan Tekstil sahibi aynı zamanda derneğin başkan yardımcı iş insanı Özkan Aslan aldı. Ağalık yarışında derneğe çok sayıda iş insanı para katkısında bulundu.

Müzik Eğlencede sanatçılar; Zennure Çaylı Koç, Havzalı Kenan ve Gurbetçi Ali söylediği şarkılar ile Samsunluları eğlendirdi. Ayrıca Davul Zurna ekibi de eğlencede bol bol çaldı.

Dernek Başkanı Ümit Süme, aylardır bu pikniği organize etmek için çalıştıklarını, Samsunluları bir araya getirmekten mutlu olduklarını dile getirerek, tüm katılımcılara pikniğe geldikleri için teşekkür etti.

Pikniğe sadece Arnavutköy’deki Samsunlular değil, İstanbul’daki başka ilçelerden de dernek başkanları ve yönetimlerin katılımları oldu. Arnavutköy’ün siyasi yönetiminde bulunanların da katılımları ve ilgisi yoğundu.

Bunları da sevebilirsiniz