Sandıkçı’dan 19 Mayıs Mesajı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılında bir mesaj yayınladı.

Canik Belediye Başkanı Sandıkçı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere, milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum”

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ
Ülkemizin geleceği için gençlerimize güveniyoruz diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimizle birlikte Türkiye’mizin çağın gereklerine uygun bir şekilde her alanda kalkınmış bir ülke olması için gece gündüz durmadan yorulmadan çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin bağımsızlığını gençlerimizle birlikte muhafaza edeceğiz”

Bizlere bu güzel vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ezelden hür yaşamış bir milletin ebediyen hür yaşayabilmesi için canını feda etmiş bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

55 GENCİMİZE AY YILDIZLI TİŞÖRT ve TÜRK BAYRAĞI
Başkan Sandıkçı ayrıca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel başlattıkları kampanya ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama görüntülerini gönderen 55 gence Ay Yıldızlı tişört ve Türk Bayrağı hediye edeceklerini belirtti.

Başkan Sandıkçı gençlere seslenerek, “Haydi gençler, ister şiir oku, ister resim yap, istersen şarkı söyle, yada karikatür çiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kutlama görüntünü sosyal medya hesaplarımızda paylaşan 55 gencimize kura çekimi ile Ay Yıldızlı tişört ve Türk Bayrağı hediye edeceğiz” diyerek gençlere kampanyaya katılım çağrısında bulundu.

Sandıkçı,”Bu anlamlı günde, Atatürk ve Silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyor, başta siz gençlerimiz olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz