Sandıkçıdan Canik Halkına Teşekkür

Sandıkçı, “Koronavirüse karşı verilen mücadelede bizlerden desteklerini esirgemeyen, uyarılarımızı dikkate alarak evlerinden çıkmayan tüm Canikli kardeşlerime teşekkür ediyorum.

TÜM ÇALIŞANLARIMIZLA DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ…

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı yaptığı açıklamada, “Devletimiz ve tüm kurumlarımız, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak kabul edilen bu salgına karşı mücadele veriyor. Bizler de yerelde devletimizin salgınla mücadelesine katkı vermek, virüsün vatandaşlarımız arasında bulaşıcı etkisinin en az seviyede tutulmasını sağlayarak, ilçe insanımızın sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Salgın tehdidi bitene kadar da aynı sorumluluk içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

“EVİNDE KAL TÜRYİYE” ÇAĞRISANA DESTEKLERİMİZ SÜRÜYOR

“Evinde kal, Türkiye” çağrısına “Evinde Kal, Kitabını Al” ve “Evinde Kal, Hediyeni al” projelerimizle desteklerimizi sürdürüyoruz. Büyüklerimizin ve konik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın risk almadan yaşamalarına destek amaçlı “Evinde Kal, Kitabını Al” projemiz devam ederken, okulların tatil olmasıyla birlikte öğrencilerimizin uzaktan eğitim sistemi sayesinde derslerini daha dikkatli takip ederek eğitimlerinden geri kalmalarını önlemek amacıyla “Evinde Kal, Hediyeni Al” kampanyalarımızı devam ettiriyoruz.

BÜYÜKLERİMİZİ SALGIN RİSKİNDEN KORUYALIM…

Sağlıkçılarımızın belirttiği gibi Virüs, en fazla yaşlı ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızı etkiliyor, en çok bu iki grubun ölümüne sebep oluyor. Özellikle büyüklerimizin dikkatli olmalarını onlardan istirham ediyorum. Bizler de hep birlikte büyüklerimize ve kronik hastalığı olan yakınlarımıza dikkat edelim. Onları bu salgın riskinden koruyalım

SOSYAL MESAFEYİ ARTIRALIM…

Sosyal mesafeyi olabildiğince artıralım, zorunlu olmadıkça kesinlikle evlerimizden dışarı çıkmayalım. Bu süreçte, başta Sağlık Bakanlığı’mız olmak üzere resmi kurum ve kuruluşlarımızın uyarılarını harfiyen uygulayalım. Kamu hizmetlerinde, alışverişlerde, yakınlarımızla iletişimde, internet teknolojisini ve telekomünikasyon imkânlarını kullanmaya, mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmemeye ve vaktimizi evlerimizde geçirmeye özen gösterelim.

SOSYAL YARDIM HATTIMIZ BÜYÜKLERİMİZİN EMRİNDE

Salgından dolayı risk grubunda olan vatandaşlarımızın eli, kolu, ayağı olacağız.  İhtiyaçlarının karşılanması için Sosyal Yardım hattı olan 0 536 347 37 38 numaralı telefonu aramaları yeterli olacaktır. Vatandaşlarımızın yanındayız, onları asla yalnız bırakmayacağız. Hayatlarını kolaylaştırmak ve onlara destek olmak için 7/24 görevimizin başındayız. Hep birlikte bu salgının üstesinden geleceğiz.”

DUYARLI KARDEŞLERİME BÜYÜKLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM…

“Bu zorlu süreçte devletimizin ve belediyemizin uyarılarını dikkate alarak evlerinden çıkmayarak “Evinde Kal Canik” çağrısına uyan tüm Canikli kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Evimizde kalalım, bu zor günleri hep birlikte mücadele içinde atlatalım. Evlerinde kalarak bu zorlu süreçte bizlere destek olan bütün herkese teşekkür eder, saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum”

Bunları da sevebilirsiniz