SARICAOĞLU, YATIRIM SİZDEN, DESTEK BİZDEN

 

Kavak Organize Sanayi Bölgesi için çağrıda bulunan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu girişimcilere ”Yatırım yapmak istihdam sağlamak sizden, destek bizden. ” diye seslendi.

Kavak Sanayici İş İnsanları Derneği KAVSİYAD’ı ziyaret ederek Dernek Başkanı Serdar Yerişkin ve Kavaklı İş İnsanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, girişimcilerden memleketlerine yatırım yapmalarını isteyerek ” Doğup büyüdüğünüz memleketinize vefa borçlarınızı yatırımlarınızla ödeyin ” dedi.

İlçenin verimli toprakları, iklimi, sulama imkanları, coğrafi konumu ve sunduğu teşviklerle yatırım için Samsun’un en avantajlı bölgesi olduğunu ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, yatırımcı iş insanlarına her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduklarını belirtti. Kavak’ta yatırım yapan girişimcinin asla pişman olmayacağını söyleyen Sarıcaoğlu, “ Kavak OSB’de yeni fabrikaların yapımı sürüyor. 3 etap çalışmaların bitmesiyle yatırımlar daha artacaktır. Biz Belediye ve OSB yönetimi olarak her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız. Özellikle gurbetteki sanayicilerimizi yatırım için bekliyoruz. Sanayileşmiş bir Kavak ile hem ilçemizin çehresi değişecek. Hem de yeni istihdam alanları ile tersine göçü hızlandırmış olacağız. ” dedi.

KAVAK İÇİN DEMİR YUMRUK OLACAĞIZ

KAYSİAD Başkanı Serdar Yerişkin’de iş insanları olarak Kavak’ın gelişimi için yatırım yapmaya hazır olduklarını söyledi. İlçenin sanayiye ilgili bir belediye başkanı olmasının yatırımcı için önemli bir avantaj olduğunu ifade eden Yerişkin, “ Bizler güzel ilçemiz Kavak için gönüllerimizi, yüreklerimizi, umutlarımızı ve hayallerimizi gerçekleştirmek amacıyla iş insanları olarak bir çatı altında toplandık. Bu çatı altında birlik ve beraberlik ruhu içinde memleketine hizmet eden, dağılmayan birer demir yumruk olacağız” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz