SİAD OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINI YAPTI

Sinoplu İş Adamları Derneği aylık olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı.
Toplantıda üyelik müracatı yapan Şaban Öztürk, Turgay Öztürk, Göksel Örnek ve Yavuz Oruç’un üyelik müracatları kabul edilerek rozetleri takıldı. Yeni üyelerden Şaban Öztürk’ün doğum günü kutlanarak pasta kesildi.
Toplantıda yeni üyeler yönetim kurulu ile tanışırken yapılacak çalışmalar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

SİAD Başkanı Rafet Orhan, yaptığı konuşmada katılan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yeni üyelere SİAD Ailesi olarak hoşgeldin temennisinde bulundu. Iş Adamlarının her geçen gün Siad’a olan ilgilerinden memnuniyet duyduklarını belirterek daha büyük projelere imza atacaklarını SiAD’ın tüm Sinoplu Iş Adamlarının Buluşma noktası olma yolunda önemli bir aşama kaydettiğini vurguladı.


19-22 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak Sinoplu İş Adamları Fuarı’na ilginin büyük olduğunu kaydeden Başkan Rafet Orhan, ilk kez Sinoplu İş Adamları Fuarı’nı TOBB fuar takvimine alarak kurumsal hale getirdiklerinin altını çizerek Kosgeb desteği ile de katılımcılara destek olduklarını belirtti.

Bunları da sevebilirsiniz