SPORUN KENTİ ÇARŞAMBA, RAGBİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Sporun kenti Çarşamba, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Sezonu Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği”ne ev sahipliği yapıyor. 5-10 Haziran tarihleri arasında Çarşamba’da gerçekleşecek turnuvaya 40 takım, 600 sporcunun katılması bekleniyor.

Çarşamba Belediyesi, spora verdiği desteklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. İlçede büyük müsabakalara ev sahipliği yapan Çarşamba Belediyesi, Türk Sporunun altyapısı için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulanan Anadolu Yıldızlar Liginde, Ragbi Türkiye Finalleri’ne ev sahipliği yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilecek, 2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Sezonu Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği; 5-10 Haziran tarihleri arasında, Çarşamba Belediyesi ev sahipliğinde, Çarşambaspor Şehir Stadyumunda gerçekleşecek. Turnuvaya 40 takım, 600 sporcunun katılması bekleniyor.

Sporun her dalında Çarşamba var

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Sporun kenti Çarşamba’mızda her türlü spor branşına ev sahipliği yapıyor olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Uzman antrenör kadromuzla her branşta sporcular yetiştiriyor; sporcularımız sayesinde uluslararası turnuvalarda bayrağımızı gururla dalgalandırıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen, Samsun Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüklerimizce organize edilecek, 2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Sezonu Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği, bu yıl Çarşamba’mızda gerçekleşecek. Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara altyapı oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde sezonun son finalleri Çarşamba’mızın ev sahipliğinde yapılıyor. 5-10 Haziran tarihleri arasında Çarşambaspor Şehir Stadyumunda gerçekleşecek müsabakalara tüm sporseverlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz