S&S CONCEPT MODEHA’YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Savaş Oturuş ve Ismail Özsoy un ortaklaşa hizmete soktuğu gelinlik,perde ve Aksesuar mağazası çok önemli davetli topluluğunun katılımıyla muhteşem bir açılışa sahne oldu.

Bursa Nilüfer İlçesinde Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Biaport Altında işletmeciliğini Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Savaş Otruş ve İsmail Özsoy’un yaptığı S&S CONCEPT Modeha Perde&Gelinlik&Abiye&Aksesuar Mağazasına muhteşem açılış töreni düzenlendi.

Açılışta ilk olarak &S CONCEPT Modeha Perde&Gelinlik&Abiye&Aksesuar Mağazası İşletmecisi Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Savaş Otruş bir konuşma yaptı.

Otruş konuşmasında,’’ Açılımıza katılarak bizleri onurlandıran başta Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a , önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız, Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz Akif Çağatay Kılıç’a , Ankara’dan, İstanbul’dan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen federasyon başkanlarına, İş insanlarına, Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerine ve tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederim.

S&S CONCEPT MODEHA Perde&Gelinlik&Abiye&Aksesuar Mağazasında ürün yelpazemiz oldukça geniştir.

Perde’de Türkiye’nin önde gelen markalarının bayisi olan S&S Concept , duvar kağıdı konusunda da ithal ve yerli markalarla müşterilerine hizmet vermektedir.
Gelinlik ve Abiye konusunda gerek kendi tasarımlarımız, gerekse ünlü markaların tasarımları ile özel müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktayız.

Ev ve Kişiye özel aksesuar konusunda da iddialı olan S&S CONCEPT çok değişik ürün yelpazesi ile Bursa ve Bölge halkına hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Kaliteden ödün vermeden çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek isterim.’’dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç birer konuşma yaparak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Konuşmalardan sonra ise açılışa geçildi.

Açılış kurdelesini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı, S&S CONCEPT MODEHA Perde&Gelinlik&Abiye&Aksesuar Mağazası işletmecileri Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Savaş Otruş ve eşi Seval Otruş, İsmail Özsoy ve eşi Hatice Özsoy, Türk Halk Müziğinin hanımefendi sanatçısı Bedia Akartürk ile siyasi parti temsilcileri kesti.

Açılışın peşinden mağaza gezildi,

ikram dağıtımı yapıldı.

Son olarak çekilen fotoğraflarla gün anılaştırılmış oldu.

Bunları da sevebilirsiniz