TEKKEKÖY’DE AĞAÇLAR KİTAP AÇTI

TEKKEKÖY’DE FARKLI BİR ETKİNLİK

Tekkeköy Atatürk İlkokulu ile Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi işbirliğinde kitap okumak ve bireylerin okuduğu kitabı paylaşma noktasında farkındalık oluşturmak maksadıyla düzenlenen ağaçlar kitap açtı etkinliği gerçekleştirildi.

Kitap  okuma, okunan kitapları paylaşma ve beraber kitap paylaşmanın mutluluğunu yaşamanın öneminin amaçlandığı etkinlikte 500 den fazla kitap, kitapseverler ile buluşturuldu.

 AĞAÇLAR KİTAPLARLA SÜSLENDİ

Etkinlik kapsamında öğrenciler tarafından Atatürk İlkokulu’ndan Tekkeköy ilçe meydanına ve Atatürk Bulvarı’ndan Hacı Ali Ekinci Bulvarı’na kadar olan tüm  Ağaçlar kitaplarla süslendi. Renkli etkinlik kapsamında öğrenciler ağaçları süsleyerek meydana geldiklerinde ilçe meydanında kitap okuyarak farkındalık oluşturdular. İlçe Halk Kütüphanesi ile Atatürk İlkokulu öğretmenleri Evren Çelik ve Fatma Tülay Genç’ in hazırladığı ağaçlar kitap açtı etkinliğine, Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı, Tekkeköy Belediye Meclis Üyesi Aydın Karmil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya ve şube müdürleri, Atatürk İlkokulu müdürü Seydi Ahmet Akgül, müdür yardımcıları ve ilçe halk kütüphanesi sorumlusu Cengiz Korkmaz ile ilçe okul müdürleri öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz