TEKSTİL FABRİKASININ ÖN İZİN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in girişimleriyle çok sayıda vatandaşın istihdam edileceği, tıbbi ve cerrahi teçhizat yatırımı amaçlı yapılacak olan Coenda Medikal Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tekstil Fabrikası’nın yeri tahsis edilerek, ön izin sözleşmesi yapıldı.

Kaymakamlık makamında Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in de yer aldığı protokolde; İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya, Milli Emlak Şefi Niyazi Kahvecioğlu ve Yatırımcılardan Nurettin Kalkan arasında ön izin sözleşmesi imzalandı.

Bahar aylarında yapımına başlanacak olan tekstil fabrikasının Ladik’e hayırlı olmasını temenni eden Başkan Özel, “İlçemizde istihdam konusunda ciddi sıkıntılar var. Bunun farkındayız. Tüm çabalarımız ilçemizin geleceği için… Hemşerimiz Nurettin Bey’in Ladik’e yapacağı yatırım, Ladik için kaçırılmayacak büyük bir fırsattı. Elimizi taşın altına koyup, bu süreci hızlandırmak için büyük çaba sarf ettik. Çok şükür emeklerimizin tohumunu bugün diktik. İnşallah yakın zamanda da meyvelerini toplayacağız. Yatırımcımıza destek olmak için ilgili bakanlıklar, ilgili kurumlar olsun irtibatımızı hiç kesmedik. Vatandaşlarımıza iş ve aş verecek tekstil fabrikasının yer tahsisini ve ön izin sözleşmesini İlçe Kaymakamımız Sn. Nurullah Kaya, Milli Emlak Şefimiz Sn. Niyazi Kahvecioğlu ve Yatırımcımız Sn. Nurettin Kalkan ile gerçekleştirerek, bugün ilk adımı atmış olduk. Allah’ın izniyle fabrikanın yapımına bahar aylarında başlanacak. Bu süreçte başta yatırımcılarımızdan Sn. Nurettin Kalkan Beye, emeği geçenlere, destek verenlere herkese minnettarız. Ladik’e hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz